#VogueSupports: YouTube-kanalen van zwarte vrouwen om je op te abonneren

Deze content creators voorzien je van een flinke dosis stijlinspiratie, make-up tutorials en beauty tricks.

still uit youtube video van aysha harun
Aysha HarunYouTube

Het steunen van de zwarte gemeenschap kan soms al heel gemakkelijk: bijvoorbeeld door hun stem te versterken door je te abonneren op de YouTube-kanalen van zwarte content creators. Misschien bestaan je YouTube-feed en videosuggesties op dit moment nog vooral uit content van witte makers. In dat geval is het hoogtijd dat je kennismaakt met onderstaande YouTubers, die inspirerende content maken op het gebied van beauty, mode, fitness en meer. Met het kijken van YouTube-videos van zwarte vrouwen zorg je er niet alleen voor dat zij zichtbaarder worden in de media, je kunt daarnaast een hoop leren door te luisteren naar hun verhalen en ervaringen. En een flinke dosis stijlinspiratie, make-up tutorials en beauty tricks is natuurlijk nooit mis. Vergeet bij het abonneren niet op de meldingsbel te klikken – jouw digitale steun kan namelijk een grote impact maken.

Om je op weg te helpen, zette Vogue een aantal van de leukste en meest inspirerende YouTube-kanalen van zwarte vrouwen voor je op rijtje. Vergeet daarnaast ook niet een kijkje te nemen naar deze black-owned modelabels en beautymerken die je steun nu en altijd verdienen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Jackie Aina

Jackie Aina is misschien wel een van de meest succesvolle beauty YouTubers van dit moment. Een must-follow voor iedereen die opzoek is naar kleurrijke make-up looks, oprechte reviews van producten en eerlijke kritiek op de beautyindustrie.

Nyma Tang

Nyma stelt de make-up industrie op de proef door de donkerste shade van iedere foundationlijn uit te testen, en daarnaast is haar YouTube-kanaal gevuld met uren aan heilzame make-up en beautycontent.

Patricia Bright

Wie zich nog niet geabonneerd heeft op het YouTube-kanaal van Patricia Bright loopt een hoop mis: grote fashion hauls, eerlijke reviews van beautyproducten en hilarische vlogs – allemaal boordevol Patricia's positiviteit.

Aysha Harun

Vlogs, make-up tutorials, skincare routines, interieur tips... eigenlijk kun je voor werkelijk álles bij YouTuber Aysha Harun terrecht.

Minerva Joy

Op het YouTube-kanaal van de Surinaamse Minerva Joy vind je de beste tips voor natuurlijk haar en een handjevol motiverende videos gevuld met levenslessen.

Karen BritChick

Opzoek naar een nodige dosis stijlinspiratie? Karen BritChick got you covered: van handige styling hacks tot prachtige street style videos.

Jouelzy

Op haar YouTube-kanaal geeft Jouelzy commentaar op pop cultuur en de geschiedenis van vrouwen van kleur – een must-follow voor wie op een entertainende manier over belangrijke thema's wilt leren.

Amber Ansah

De Belgisch-Ghanese Amber is expert op het gebied van haarverzorging en probeert zo'n beetje ieder product uit op haar YouTube-kanaal.

Cyndee Black

Naast make-up, haar en beauty tutorials kunnen de volgers van Cyndee Black ook bij haar terecht voor styling tips en levensadvies.

TheNotoriousKIA

Als je van tweedehandskleding shoppen, styling- en haarverzorgingstips houdt, wil je TheNotoriousKIA volgen.

Nia The Light

Prachtige reisvideos, waardevolle levenslessen en verzorgingstips voor natuurlijke krullen – redenen genoeg om Nia The Light te volgen.

Magda Civil

YouTuber Magda Civil voorziet je van intense workouts en gezonde recepten om je fitness journey te beginnen.

Tasha Green

Current obsession? Tasha Greens 'What I wore this week'-videos, waarmee de YouTuber je van een flinke dosis stijlinspiratie voorziet.

OneikaTraveller

YouTuber Oneika heeft maar liefst 95 (!) landen in haar leven bezocht. Voor de beste travel tips en mooiste reisvlogs ben je bij haar aan het juiste adres.

Shameless Maya

Wat begon als een sociaal experiment waarbij Maya zichzelf 365 dagen schaamteloos wilde promoten, is uitgegroeid tot een succesvol YouTube-kanaal waarop informatie over zo'n beetje ieder onderwerp te vinden is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder