Van yoga tot nail-art: #StayatHomewithVogue komt met nieuwe inspirerende workshops

Stay at Home with Vogue is terug! We presenteren een splinternieuwe reeks verrassende beauty- en healthworkshops.

De start van de eerste lockdown voelt inmiddels alweer als een leven geleden, terwijl er – jammer maar helaas – nog weinig veranderd is. Het is nog steeds uitdagend om in contact te blijven met je geliefden, en de boel simpelweg een beetje gezéllig te houden. Daarom lanceert Vogue een vervolg op haar Stay at Home-series, waar we begin 2020 mee zijn gestart om met elkaar verbonden te blijven.

Stay at Home with Vogue

Het uitgangspunt van de workshops is nog steeds inspireren, wellicht nog wel meer dan in het eerste gedeelte. Tot we onze vrijheid 'echt' terug hebben is het namelijk extra belangrijk om lichtpuntjes in je leven te brengen, hoe klein of groot ze ook mogen zijn. Fijne workshops op het gebied van beauty en health kunnen je daarbij helpen. Verwacht daarom weer verschillende soorten video's of fotoseries van onze Vogue-friends, die variëren van een ontspannende yogasessie tot een verrassende haarlook. Vanaf 31 december posten we op Instagram de meest inspirerende, actieve en ontspannende tutorials die je vanuit je woonkamer kan volgen, dit in de vorm van Reels, IGTV's of fotoseries.

Up next bij Stay at Home with Vogue

Benieuwd wat je de komende tijd allemaal kunt verwachten? Check dan onderstaand de eerste namen die jou inspireren om 2021 met een nieuwe look of nieuwe work-out routine goed te beginnen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Sophia Sinot

Nog besluiteloos over je partylook voor Oud en Nieuw? Enter Sophia Sinot, die als geen ander weet hoe je hoofden laat draaien met een (extravagante!) haar- en make-uplook. Haar fanbase bestaat niet voor niks uit zangeressen Rimon, S10, Zara Larson en veel meer.

2 Glazed Nails (Daniel Smedeman)

Daniel Smedeman van het populaire Glazed Nails gaat ondertussen aan de slag met een originele manicure, die hoe dan ook niet voor the faint-hearted is.

3 Jemyma Betrian

Jemyma Betrian is een geboren winnaar: de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen en voormalig kooivechter stond op haar zestiende al op een WK in Thailand. Gelukkig vindt ze het ook erg leuk om haar sportkennis door te geven, en deelt ze voor Vogue een speciale boks work-out.

4 Oumayma Elboumeshouli

Verlang je ook naar zo'n glowy huid als digital creative Oumayma Elboumeshouli? Dan hebben we goed nieuws, want de alleskunner deelt voor Stay at Home with Vogue haar skincareroutine.

5 Cato van Ee

Model Cato van Ee filmde eerder al haar yogaroutine voor Vogue, en hoe. Ook in deze serie is ze weer terug om de juiste dosis namasté in je leven te brengen.

6 Belle Hutt

Met dik 30.000 volgers kun je niet meer om personal trainer Belle Hutt heen. De populaire fitnessgoeroe lijdt aan narcolepsie (waardoor ze altijd moe is en meerdere malen per dag in slaap valt), maar blijft juist op de been door sporten. Alleen al vanwege die mindset is haar work-out het kijken waard.

7 Floor Kleyne

Haarstylist Floor Kleyne weet niet alleen alles over kapsels, maar kan er ook nog eens héél goed over vertellen. Wel zo fijn, mocht je nog op nul beginnen qua tricks op haargebied. Reproduceren lukt bij haar écht.

8 Fia Hamelijnck

Fia Hamelijnck is creative marketeer bij Fabienne Chapot, en in het bezit van de mooiste krullen van Nederland. Voor Stay at Home with Vogue neemt ze je mee tijdens haar haarroutine van slechts vijf minuten, die korte metten maakt met pluis en zorgt voor dé perfecte kruldefinitie.

9 Loraine Pengel

Loraine Pengel is zo'n personal trainer om uren over uit te wijden. Sport is praktisch haar tweede naam, want ze verzorgt ook gymlessen en CrossFit-sessies (en is in het bezit van haar eigen webshop). En wees niet bang: voor Stay at Home with Vogue zal ze je niet 160 kilo laten deadliften, maar wél een flink portie laten zweten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus