Bij deze Amsterdamse restaurants bestel je nu een uniek valentijnsdiner

Omdat je zelf de slingers moet ophangen.

Omdat we niet naar de horeca kunnen, halen we al maanden de horeca maar al te graag in huis. En of je nou een eindeloze romanticus bent of gewoon van lekker eten houdt: onderstaande chique valentijnsdiners maken deze dag nét iets specialer. Van een zelf samengesteld sushimenu tot een 9-gangendiner waar je de hele middag aan kwijt bent: dit zijn onze favoriete restaurants in Amsterdam met een speciaal valentijnsmenu.

Mocht je nog een cadeau zoeken, dan helpen we je met liefde uit de brand. Bekijk onze hand-picked selectie aan Valentijnsdag cadeaus voor mannen en voor vrouwen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ciel Bleu
ciel bleu
Ciel Bleu

Ciel Bleu en Brood met Spelen laten je op Valentijnsdag ervaren hoe eten verbindt. Geniet samen de hele dag door van negen culinaire creaties uit de tweesterrenkeuken van Ciel Bleu. En terwijl chefs Onno Kokmeijer en Arjan Speelman al hun liefde in de gerechten stoppen, hoef jij enkel de kaarsjes aan te steken.

Ciel Bleu, Ferdinand Bolstraat 333

2 Taiko

Dineren bij Taiko is altijd een feestje. Nu dat niet kan doen we het - met gróót plezier - met de Taiko at Home box. Op Valentijnsdag bestel je een heerlijk uitgebreid menu, samengesteld door chef Schilo van Coevorden. Bestellen kan tot 18.00 uur, één dag van tevoren.

Taiko, Paulus Potterstraat 50

3 RIJKS
rijks
RIJKS

De creaties van RIJKS staan bekend om de prachtige kleuren en ingrediënten van eigen bodem. Het RIJKS valentijnsmenu bestaat uit zes gangen, inclusief brood, boter, een amuse én valentijnscocktail. Om de avond nog spannender te maken krijg je er een RIJKS vragenkaartspel bij met culinaire en interactieve vragen om te beantwoorden met je geliefde. Het menu is verkrijgbaar op 12, 13 en 14 februari.

RIJKS, Museumstraat 2

4 MOMO
momo
MOMO

Omdat een date night buitenshuis er niet in zit, ontwikkelde MOMO een heuse Valentine’s Day Box. Geniet van gerechten zoals: King Crab & lobster taco's, salmon tataki, verschillende dim sum klassiekers en black cod met French beans. Als afsluiter geniet je van de welbekende Manjari hot pot met matcha-ijs. Zelfs aan de accessoires hoef je niet te denken. Aan je diner kun je het volgende toevoegen: een fles champagne, Beluga kaviaar, Valentine's Petit Fours en het MOMO Boek. Dus kleed je op je best, steek de kaarsen aan en geniet van een dream date at home.

MOMO, Hobbemastraat 1

5 IZAKAYA
izakaya
Izakaya

Dat liefde door de maag gaat, weet IZAKAYA maar al te goed. Speciaal voor de 'Dag van de Liefde' heeft IZAKAYA twee Love Cases samengesteld, voor de perfecte date night thuis. Het menu bestaat uit: oesters (incl. oester mes), een selectie aan sushi, een chocolade Valentijn cake en een passende roos. Haal je box zelf op, want een ware masterclass 'hoe maak ik de perfecte oester open' wordt gegeven bij binnenkomst. Aan de 'Love Case Extraordinary' wordt wat extra's toegevoegd. Speciaal voor Valentijnsdag deelt IZAKAYA de geheimen ingrediënten van de populaire Spinach Salade. Ook een fles champagne, een box vol met chocolade en een bos roze kan je als optie er bij bestellen.

IZAKAYA, Albert Cuypstraat 2-6

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Food