Hoe Suits afscheid neemt van Meghan Markle

Het zevende seizoen van Suits voorziet het afscheid van Meghan Markle.

meghan-markle-suits-afscheid
USA Networks

Gisteravond was de première van de laatste zes afleveringen van het zevende seizoen van Suits op Netflix in de Verenigde Staten, tevens de laatste afleveringen waarin Meghan Markle verschijnt als advocaat Rachel Zane, als gevolg van haar aanstaande huwelijk met prins Harry.

Het geplande afscheid van Meghan

Maar niet alleen de rol van Rachel Zane verdwijnt uit de populaire serie, ook Mike Ross, de vriend van Zane, neemt afscheid in het zevende seizoen. De producer van de show, Aaron Korsh, onthulde in een interview met TV Guide deze week hoe ze het afscheid van de rol van Meghan Markle planden, toen hij zich bestefte dat Markles relatie met prins Harry echt serieus was: 'Uiteraard wisten we dat Meghan in een zeer spraakmakende relatie zat, dat hopelijk uiteindelijk in een huwelijk zou eindigen,' vertelt Korsh in het interview. 'We wilden ons alleen niet bemoeien met haar persoonlijke leven en haar hierover bevragen, dus besloten we op een gegeven moment dat...we een beslissing moesten maken waarbij we ervan uit gingen dat ze (inderdaad ging trouwen) en hoopten op het beste. Het is namelijk veel makkelijker om een rol terug in de serie te schrijven die 'vrijwillig' vertrokken is dan op het laatste moment een plots vertrek te schrijven wat uit zou komen op bijvoorbeeld een overlijden, begrijp je? Dus we hebben de beslissing gemaakt om ervan uit te gaan dat Meghan de show zou willen verlaten, waarna Patrick J. Adams (Mike Ross in de serie) besloot ook te vertrekken...wat perfect was omdat we hiermee de mogelijkheid hadden om hen als een koppel te laten vertrekken, en hen niet uitelkaar te laten gaan in de serie.'

Meer kunnen we voorlopig niet weggeven over het afscheid van de serie van Meghan. Nederland zal je nog even moeten wachten: het zesde seizoen komt eerst nog in de loop van 2018 uit op Netflix, dus het zevende seizoen zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar volgen. We laten je voor nu dus achter met deze hartstochtelijke sneak peek tussen Rachel en Mike in seizoen 7.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle