Hier zijn de eerste foto’s van Meghan Markle en prins Harry, de speelfilm

De eerste stills uit de film 'Meghan & Harry: The Royal Love Story.'

meghan-markle-prins-harry-speelfilm-film
Lifetime

Nu de royal wedding 2.0 tussen voormalig Suits-actrice Meghan Markle (36) en prins Harry (33) steeds dichterbij komt, kan de voorpret echt beginnen. En hoe kan dat beter dan met de eerste foto’s van de aankomende film over hun leven?

Lifetime

Up close

Begin dit jaar maakte televisienetwerk Lifetime bekend dat er een film over Meghan en Harry in de maak was, met de veelbelovende naam ‘Harry & Meghan: The Royal Love Story.’ De titelrollen zijn weggelegd voor de (dubbelganger) acteurs Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley. Op de eerste beelden zien we – de iets minder goed lijkende – prins William en Kate Middleton aan een chique gedekte tafel zitten met Meghan en prins Harry. Ook publiceerde Lifetime een romantische close-up van Harry en Meghan; dat belooft wat.

Lifetime

Première

Bonnie Soper zal de lastige rol van prinses Diana op zich nemen, die in de film voorkomt in een flashback. Maggie Sullivan speelt een – zo te zien goedlachse – koningin Elizabeth. Over de film weten we tot nu toe dat hij begint bij de eerste ontmoeting tussen de prins en Meghan, en eindigt bij de verloving. Vermoedelijk zal de tv-film vlak voor de bruiloft – 19 mei – uitgezonden worden. Nog zo’n 70 dagen geduld dus.

Lifetime
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle