Dit vond Queen Elizabeth van de serie over haar leven The Crown

Queen Elizabeth blijkt zelf een grote fan te zijn van de serie The Crown.

koningin-elizabeth-the-crown-serie-netflix
Getty Images

Actrice Claire Foy vertolkt de rol van Queen Elizabeth in Netflix-serie The Crown. De populaire serie geeft een kijkje in het leven van hare majesteit. We zien hoe een jonge prinses plots koningin van Engeland wordt en volgen haar tijdens de eerste tien jaar van haar regeerperiode. Ondertussen is het alweer bekendgemaakt dat we het derde seizoen in het najaar van 2019 mogen verwachten.

Netflixen

Een bekende van het Britse koninklijk huis vertelt dat Elizabeth het eerste seizoen van The Crown heeft bekeken. In het eerste seizoen staat de dood van haar vader centraal en zien we hoe de prinses haar grote liefde prins Philip trouwt. De zoon van Queen Elizabeth, prins Edward, en zijn vrouw Sophie haalde de koningin over om de serie te kijken. Zij zijn net als hun dochters - en kleindochters van The Queen - Eugenie en Zara Tindell, groot fan van de show. De koningin blijkt blij verrast, al vindt ze sommige verhaallijnen 'overgedramatiseerde', aldus de senior royal insider. Een ding is zeker: hare majesteit zit klaar om het volgende seizoen te bingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix