Première film over Prins Harry en Meghan Markle bekend

Meghan Markle en Harry krijgen een eigen film.

Uniform, Street fashion, Headgear, Official, Cap, White-collar worker,
Getty Images

Update 11 mei 2018: de verfilming van Harry en Meghans romance Harry & Meghan: A Royal Romance zal aanstaande maandag 14 mei op de zender Lifetime om 22:00 uur Nederlandse tijd worden uitgezonden.De (tenenkromende) trailer geeft je alvast een voorproefje op wat je te wachten staat.

Oorspronkelijk artikel 2 januari 2018:Weet je door alle media aandacht niet meer wat waar is en wat geruchten zijn rondom de relatie en toekomstige bruiloft van prins Harry en Meghan Markle? Televisienetwerk Lifetime helpt je. De Amerikaanse zender produceert namelijk een film over de verloofden. Het casten van de acteurs is op dit moment in volle gang.

Casting call

Volgens Deadline kunnen we voorafgaand aan de bruiloft van Meghan Markle en prins Harry een televisiefilm rondom de romance verwachten. Lifetime zond elf dagen voor de bruiloft van prins Williamen Kate Middleton in 2011 de film William & Kate: the Movie uit. Nu werkt het televisienetwerk aan Harry & Meghan: The Royal Love Storydie begint bij de ontmoeting van de prins en de voormalige Suits-actrice tot aan de verloving. Menhaj Huda zal de film regisseren met een script van Scarlett Lacey. De acteurs worden op dit moment gecast. Er is nog geen premièredatum bekend gemaakt. Maar net als de film van William en Kate zal die van Harry en Meghan ook rondom de trouwdatum worden uitgezonden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV