Chloë Sevigny als seriemoordenaar in haar nieuwste film Lizzie

Lizzie vertelt het verhaal van de beroemde Lizzie Borden moorden uit 1892.

chloe-sevigny-lizzie
Powder Hound Pictures

Nog even wachten en dan kunnen we Chloë Sevigny bewonderen in een nieuwe thriller van regisseur Craig Macneill over de beroemde Lizzie Borden moorden, die in 1892 werden gepleegd in Amerika. Chloë speelt de rol van seriemoordenaar Lizzie Borden. Ook Kristen Stewart schittert in de nieuwe film, die begin dit jaar al in première ging tijdens het Sundance Film Festival in de Verenigde Staten.

Lizzie

In de nieuwe trailer van de film zien we Chloë als Lizzie, die wordt verdacht van de moord op haar vader Andrew Borden en stiefmoeder Abby Durfee Gray. De twee werden op brutale wijze vermoord met een bijl op 4 augustus 1892 in Fall River, Massachusetts. In de film zien we Kristen Stewart als de huishoudelijke hulp, die al snel de lover en accomplice van Lizzie wordt. De zaak kreeg veel aandacht van de media toentertijd, waardoor het één van de meest spraakmakende en onopgeloste moorden uit de geschiedenis is. Er werden meerdere films, toneelstukken en opera's over gemaakt, en fans kunnen zelfs een nacht doorbrengen in de kamer waar de moord is gepleegd, die de angstaanjagende naam 'Lizzie Borden Bed and Breakfast' heeft gekregen. Durf jij?

Lizzie gaat op 14 september in première in Amerika en 18 november in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer de film precies in de Nederlandse bioscopen draait, is nog niet bekend. Bekijk hier de bloedstollende trailer.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV