Wordt Idris Elba de allereerste zwarte James Bond?

De geruchten gaan al een tijd de rondte, maar afgelopen weekend plaatste de acteur een veelzeggende tweet.

idris-elba-james-bond
Getty Images

Er wordt al maanden gespeculeerd over wie Daniel Craig gaat opvolgen als de nieuwe James Bond. De naam van Britse acteur Idris Elba wordt meerdere keren genoemd, en het begint er steeds meer op te lijken dat het inderdaad Elba is die de rol van de beroemde geheim agent op zich neemt. Zo plaatste de acteur afgelopen weekend een cryptische tweet met daarin een duidelijke verwijzing naar de speculaties. Wordt Elba de eerste zwarte James Bond? Hoewel het nieuws officieel nog niet is bekendgemaakt, zou Elba in de rol van 007 een belangrijk moment betekenen in de geschiedenis van de filmreeks. Zo zou hij hiermee de allereerste zwarte James Bond worden.

'My name is Elba. Idris Elba'

Op Twitter deelde de 45-jarige acteur een foto van zichzelf met de volgende boodschap: 'My name is Elba. Idris Elba.' Daarmee lijkt hij duidelijk te refereren naar zijn mogelijke rol als James Bond. Op het social media platform wordt de tweet op grote schaal geliked en gedeeld, waaruit blijkt dat er veel enthousiasme is voor de vertolking van Bond door Elba.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zwarte James Bond

Daniel Craig, die momenteel de rol van Bond vertolkt, heeft al eerder aangegeven te willen stoppen en zal nog verschijnen in één 007-film. Er werd gezocht naar een geschikte opvolger, en die lijkt nu mogelijk te zijn gevonden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV