Er komt een documentaire over het leven van Rihanna

We krijgen een kijkje in het leven van de popster.

rihanna-documentaire
Getty Images

Rihanna is deze maand het onderwerp van gesprek door haar spraakmakende cover voor het septembernummer van de Britse Vogue. Dit weekend maakt het muziekblad Rolling Stone bekend dat er een documentaire over het leven van de zangeres in de maak is en eind dit jaar zal verschijnen.

Ongecensureerd

Naar verluidt zal de film een realistische en ongefilterde inkijk geven in het leven van superster Rihanna. De film is geïnspireerd op een documentaire over Bob Dylan uit 1967 genaamd Don’t Look Back, meldt Rolling Stone. In de documentaire zal te zien zijn hoe Rihanna vanaf jonge leeftijd werkt aan haar carrière als zangeres en uiteindelijk doorbreekt. Regisseur Peter Berg liet eerder in een interview met Slash Film weten verheugd te zijn met Rihanna samen te werken: 'Ik denk dat ze een zeer bijzondere jonge vrouw is en de film zal laten zien wat er allemaal in haar leven is gebeurd, wat haar heeft gemaakt tot wie ze is. Haar werkethiek, het talent, het geluk, de drukte, haar visie: ze is een enorm interessante vrouw.' In het interview zegt de regisseur dat de film dit jaar nog zal verschijnen.

Actrice

In 2016 kondigde Berg de documentaire voor het eerst aan. Rihanna werkte eerder met hem samen voor de film Battleship. Het was haar eerste grote acteerklus. Daarna was de singer-turned-actress nog meerdere malen te aanschouwen op het witte doek in films als Valerian naast model Cara Delevingne en Ocean's 8 met actrices als Cate Blanchett en Sandra Bullock.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV