Wes Andersons nieuwe film speelt zich af in dit pittoreske Franse plaatsje

Dit wordt het decor van de nieuwe film van de Amerikaanse regisseur Wes Anderson.

nieuwe-film-wes-anderson
Getty Images

De films van Wes Anderson staan bekend om de oh zo typische stijl van de Amerikaanse regisseur, waarbij symmetrie en kleur centraal staan. Na zijn succesvolle films als The Grand Budapest Hotel, The Darjeeling Limited en Isle of Dogs begint Anderson met een nieuw project. Volgens de Franse krant Sud Ouest wordt de nieuwste film van de regisseur opgenomen in het plaatsje Angoulême, gelegen in het zuid-westen van Frankrijk.

Musical

De krant schrijft dat het gaat om een musical, die zich kort na de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Het Franse Angoulême is de hoofdstad van de regio Charente, een pittoresk gebied met glooiende heuvels, wat ook wel 'het balkon van het zuid-westen genoemd'. De regio sluit perfect aan bij de stijl van Anderson, gezien de glooiende landschappen en oude pleinen waarbij de straten de verlaten indruk geven, die zo kenmerkend is voor de films van Anderson.

Angoulême, Frankrijk.
Getty Images

Het is nog niet bekend met welke cast Anderson voor zijn tiende film gaat werken. Wel zijn de Franse sterren Lea Seydoux en Mathieu Amalric genoemd, naast de acteurs met wie hij vaker heeft gewerkt, zoals Bill Murray, Owen Wilson en Adrien Brody.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV