Idris Elba wordt niet de nieuwe James Bond

De Britse acteur heeft een zeer duidelijk antwoord gegeven en daarmee de geruchten ontkracht.

Suit, Red carpet, Formal wear, Tuxedo, Carpet, Fashion, Event, Flooring, Premiere, Uniform,
Getty Images

De afgelopen weken deed het verhaal de rondte dat Idris Elba de nieuwe James Bond zou kunnen worden. Elba plaatste zelfs een cryptische tweet waarin hij schreef 'My name is Elba. Idris Elba', een duidelijke verwijzing naar de Bond-reeks. Nu laat de Golden Globe-winnaar weten dat deze geruchten niet correct zijn, en dat hij dus niet de rol van de volgende 007-agent zal vertolken.

'Nee'

Hoewel velen het hadden gehoopt, maakte de Britse acteur het tegendeel bekend in een interview met Good Morning Britain. Tijdens de promotie van zijn eerste film als regisseur, Yardie, gaf de acteur antwoord op de vraag of hij de volgende James Bond zou worden met een duidelijke 'nee'. Op de vraag of hij de rol wel zou zien zitten, weigert de acteur te antwoorden: 'Ik wil er eigenlijk niet over praten, eerlijk gezegd'. Hiermee zal Elba dus niet de eerste zwarte James Bond worden. De volgende film van de bekende geheim agent zal de 25ste zijn en tevens de laatste film waarin acteur Daniel Craig de rol van Bond vertolkt. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de volgende James Bond pas bekend gemaakt nadat de laatste film met Craig is uitgebracht. Bekijk Elba's antwoord in het videofragment hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV