Bekijk de eerste speelfilm van Stella McCartney

De Britse ontwerper sloeg de handen ineen met David Lynch en maakte deze korte film.

Fashion model, Fashion, Runway, Fashion show, Event, Public event, Haute couture, Fashion design, Long hair, Model,
InDigital

Stella McCartney onthult haar eerste korte film genaamd Curtain's Up die ze exclusief op het video-platform Nowness lanceerde. De ontwerpster werkte samen met de 72-jarige filmregisseur David Lynch, die een negen-minuten durende film maakte over transcendente meditatie als belangrijk onderdeel van een creatief proces.

Mindfulness

Transcendente meditatie is een vorm van mediteren om bewuster te worden van het mentale proces dat men doormaakt, en wordt uitgevoerd in de vorm van de mantra techniek. De film ondersteunt de organisatie van oud-regisseur Lynch waarin transcendente meditatie wordt gebruikt als een middel om beter met angsten en trauma's om te kunnen gaan. 'Transcendente meditatie is voor mij een persoonlijk gevoel van ruimte en helderheid', zo stelt Stella McCartney. 'Het is een van de meest bevrijdende dingen die ik kan doen om duidelijkheid, opmerkzaamheid en welzijn te vinden. Ik bewonder David ontzettend, hij is een waar icoon en genie. Ik denk dat hij echt zijn stempel heeft gedrukt in de wereld van cinema en mindfulness', aldus McCartney. De film toont acteurs Ashton Sanders, Tommy Dorfman en Sasha Lane, en opkomende muzikant Børns. Ook McCartney zelf komt er kort in voor. De film is geproduceerd door Lynch's zoon Austin Lynch en artiest Case Simmons, het creatieve duo achter de productieorganisatie Tête-à-Tête. Bekijk de korte film hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV