Waarom iedereen het gaat hebben over het filmdebuut van Lady Gaga

In Hollywood is het acteerdebuut van Gaga nu al veelbesproken.

filmdebuut Lady Gaga tijdens Venetië Film Festival
Getty Images

Lady Gaga is vanaf deze week voor het eerst te zien op het witte doek. Haar eerste speelfilm A Star is Born gaat in première op het Venetië Film Festival. In de film speelt Gaga de rol van Ally, een beginnende zangeres die wordt ontdekt door een countryster.

Filmdebuut

En dat belooft wat, want in Hollywood wordt er al een tijdje geroepen dat het acteerdebuut van Gaga veelbelovend is. Zo zou de zangeres met enorm veel inlevingsvermogen in de huid van de hoofdrolspeler zijn gekropen. De film, die is geregisseerd door Bradley Cooper – die tevens de andere hoofdrol in de film vervult – is de vierde versie van A Star is Born. Eerder werden er al drie variaties gemaakt. De rol van Gaga werd toen vervuld door Barbra Streisand (1976), Judy Garland (in 1954) en Janet Gaynor (in 1937). Gaga stapt daarmee in de voetsporen van grote namen.

Klik met Bradley

Gaga heeft naar eigen zeggen een echte klik met haar medespeler Bradley Cooper. Het duo zou elkaar voor de film hebben ontmoet bij haar thuis. 'We zaten achter de piano en ik hoorde hem zingen. Ik weet nog dat ik stopte met spelen en zei: 'Mijn god, Bradley, je kunt echt zingen.' Voordat we het wisten, was die klik er.' Of die chemie er ook op het scherm vanaf spat, wordt deze week duidelijk. Het Venetië Film Festival gaat morgen van start en duurt tot 8 september.

Bekijk de trailer van de film hier:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV