Michiel Huisman vanaf oktober te zien in nieuwe Netflixserie

Het eerste seizoen van de horrorserie The Haunting of Hill House telt tien afleveringen.

Michiel Huisman speelt in nieuwe Netflixserie
Getty Images

Michiel Huisman is vanaf volgende maand weer te zien op je beeldscherm. De Nederlandse acteur speelt een rol in de nieuwe Amerikaanse Netflixserie The Haunting of Hill House, die vanaf 12 oktober via de streamingsdienst te zien is.

Horrorserie

De serie gaat over een familie, waarvan de kinderen opgroeiden in een huis dat later het meest beroemde spookhuis van het land werd. In de serie komen de broers en zussen als volwassenen weer samen in het huis, om de geesten uit het verleden te confronteren. De serie is gecreëerd en geregisseerd door Mike Flanagan, die bekendstaat om zijn horror mastermind, en telt tien afleveringen. Het verhaal is gebaseerd op de iconische roman van Shirley Jackson.

Doorbraak in het buitenland

The Haunting of Hill House is na Game of Thrones de tweede grote Amerikaanse serie van Michiel Huisman. De acteur brak de laatste jaren meerdere malen door in het buitenland. Zo vervulde hij ook een hoofdrol in de film The Age of Adeline, waarin hij samen met actrice Blake Lively speelt.

Bekijk hier de eerste beelden van The Haunting of Hill House:

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix