Karlie Kloss te zien in nieuw seizoen Project Runway

Ook ontwerper Christian Siriano zal plaatsnemen in het compleet vernieuwde programma.

karlie-kloss-nieuw-seizoen-project-runway
Getty Images

Na haar verloving met Joshua Kushner heeft supermodel Karlie Kloss ander groot nieuws. Het model gaat een belangrijke rol spelen in het nieuwe seizoen van modeprogramma Project Runway. Na 16 seizoenen nemen presentatrice Heidi Klum en mentor Tim Gunn afscheid van de ontwerpwedstrijd. Karlie neemt het stokje over van Heidi, en zal naast presenteren van het programma, ook de rol van executive producer op zich nemen.

Nieuwe gezichten

Kloss, die naar verluidt al een lange tijd groot fan is van het programma, is erg enthousiast over de nieuwe richting van haar carrière. 'Ik kijk er naar uit om een serie te presenteren en produceren die als platform dient voor jonge, talentvolle, Amerikaanse ontwerpers die hun creatieve dromen achtervolgen,' aldus Karlie. Daarnaast gaat ontwerper Christian Siriano, tevens winnaar van het vierde seizoen, de rol overnemen van Tim Gunn, die als mentor optrad voor alle ontwerpers. Hoewel we de iconische stem van Gunn nooit zullen vergeten, zijn we benieuwd naar wat Siriano de ontwerpwedstrijd gaat brengen. In het 17e seizoen van Project Runway zullen we bovendien nog twee nieuwe gezichten zien, waaronder ex-hoofdredacteur van Teen Vogue Elaine Welteroth en ontwerper Brandon Maxwell. Met zoveel bekende namen uit de modewereld belooft het nieuwe seizoen er eentje te worden om niet te vergeten. Wanneer Project Runway seizoen 17 op de Nederlandse televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV