Blake Lively keert terug op televisie in nieuwe serie over mode

De Gossip Girl-actrice verschijnt in een nieuwe tv-serie in samenwerking met Amazon.

blake-lively-nieuwe-tv-serie
Getty Images

Sinds haar rol als Serena van der Woodsen in Gossip Girl is Blake Lively een tijdje verdwenen van het televisiescherm. Natuurlijk schitterde de 31-jarige actrice afgelopen jaren wel in meerdere films, waaronder The Age of Adeline, The Shallows en recentelijk in A Simple Favor. Binnenkort zal Lively te zien zijn in een nieuwe tv-serie over de modewereld, geproduceerd door online retailer Amazon, weet The Hollywood Reporter.

See & buy

Blake en Amazon zijn naar verluidt in gesprek om een serie te produceren waarin mode centraal staat. Hoewel er nog geen verdere details bekend zijn, komt er gegarandeerd een "merchandising component" bij kijken. Kijkers van de serie kunnen de getoonde outfits waarschijnlijk direct kopen via Amazon. Blake zal zelf in de serie spelen en daarnaast ook de rol van producer op zich nemen. Voor alle fans van Gossip Girl, waarin Blake de rol van de modebewuste Serena van der Woodsen vertolkte, moet dat als muziek in de oren klinken. Ook hoofd van Amazon Studios, Jennifer Salke, is enthousiast over de aanstaande samenwerking met Blake. Zo beschreef ze de A Simple Favor-actrice tijdens de Vanity Fair New Establishment Summit als 'een natuurlijke kracht: ambitieus, intelligent en getalenteerd.' We houden je op de hoogte zodra er meer details naar buiten komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV