Orange is the New Black stopt na het zevende seizoen in 2019

De Netflix-serie komt in 2019 ten einde, zo maken de makers bekend.

orange is the new black stopt
Netflix

De populaire Netflix-serie Orange is the New Black stopt na het zevende seizoen, zo is door de makers bekend gemaakt. In 2019 verschijnt de laatste serie op de streamingdienst. Na House of Cards, dat eind dit jaar voor het laatst verschijnt, is het de tweede veelbekeken serie waar Netflix een einde aan breidt.

Afscheidsbericht op Twitter

Via een tweet van het officiële Twitter-account van de serie, maakte de cast het nieuws bekend.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Voor fans van de serie zal het nieuws niet als een grote verrassing komen: de verhaallijn in het zesde seizoen gaf al hints weg dat het zevende seizoen de laatste zou zijn.

De serie, gebaseerd op de memoires van het personage Piper Kerman, gaat over een rijke vrouw die vijftien maanden de gevangenis in moet omdat ze veroordeeld is voor drugssmokkel. Orange is the New Black verscheen voor het eerst in juli 2013 en werd al snel een grote hit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV