Video: Kendall Jenner en Gigi Hadid vertellen enge verhalen

De twee supermodellen vertellen naar aanleiding van Halloween de engste verhalen die ze ooit meemaakten.

White, Street fashion, Photograph, Clothing, Fashion, Pink, Snapshot, Denim, Footwear, Walking,
Getty Images

Halloween staat weer voor de deur, en hoewel deze 'feestdag' vooral in de Verenigde Staten erg populair is, waaien de feestelijkheden ook tot over de grenzen. Aanstaande 31 oktober mogen we ons weer verkleden in enge monsters, onaangekondigd aanbellen bij huizen om snoep te vragen en samenkomen om enge verhalen te vertellen. De Amerikaanse Vogue vond het daarom niet leuker om naar aanleiding van Halloween modellen als Kendall Jenner, Gigi Hadid en Paloma Elsesser naar hun waargebeurde enge verhalen te vragen voor een nieuwe video. En dat leverde heel wat kippenvelmomenten op.

Gigi Hadid
Vogue US

Geestenverhalen

In een nogal grimmig kamertje vertellen de modellen over de gekste ervaringen die ze al meemaakten. Kendall: 'Ik heb echt heel wat verhalen met geesten ervaren. Zo hoorde mijn zus Kylie en ik altijd voetstappen op het dak in het huis waar mijn moeder vroeger woonde, en sprong ineens de douche aan uit het niets.' Gigi vertelt dan weer: 'Toen ik vroeger op zolder sliep, hoorde ik altijd gekke geluiden uit mijn kledingkast. Toen ik aan mijn vader vroeg wat dat kon zijn, antwoordde hij dat het de overleden eigenaar was.' Bekijk de enge video met al hun waargebeurde verhalen hier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid