Er is een remake van de iconische film Clueless in de maak

Het legendarische Clueless krijgt een remake, maar dit keer zonder Alicia Silverstone als Cher Horowitz.

remake-clueless
Getty Images

Grote kans dat het kanariegele geruite jasje met bijpassende rok een onmiskenbaar fashion moment is uit je jeugd dat je nooit zult vergeten. De inmiddels iconische film Clueless uit 1995 met actrice Alicia Silverstone in de hoofdrol staat in ons collectieve geheugen gegrift. Binnenkort kunnen we oude tijden herleven, want er is een heuse remake van de film in de maak.

Remake

Helaas zijn er nog niet veel details bekend, maar volgens entertainmentwebsite Deadline heeft filmstudio Paramount de remake bevestigd. De film zal geregisseerd worden door Tracy Oliver en het script wordt geschreven door Marquita Robinson, die ook verantwoordelijk is voor de Netflix-serie Glow. Omdat de remake nog in een vroeg stadium verkeert, is het nog niet duidelijk of het gaat om een vervolg op de originele film of dat het verhaal in een compleet nieuw jasje wordt gestoken.

Alicia Silverstone als Cher Horowitz in Clueless, 1995.
Getty Images

Daarnaast is het ook nog niet bekend wie de rollen van de personages gaan vertolken. In het origineel speelde Alicia Silverstone de rol van Cher Horowitz, een rijk meisje uit Beverly Hills dat niets liever doet dan zich mengen in de levens van anderen. Naast Silverstone, waren er ook rollen weggelegd voor Stacey Dash (als Chers best friend Dionne), Paul Rudd en de in 2009 overleden actrice Brittany Murphy.

Musical

Eerder werd al bekend gemaakt dat er een musicalversie van de film gaat komen. Actrice Dove Cameron liet via Instagram weten de hoofdrol te spelen en dus de iconische rol van Cher Horowitz te vertolken. De musical gaat komende maand van start in New York.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV