Mr. Big zou komen te overlijden in de derde Sex and the City-film

Het is maar goed dat de derde film van de populaire serie er toch niét gaat komen.

mr-big-sex-and-the-city-film
HBO

Sex and the City heeft ons veel gebracht. Niet alleen was het de eerste serie waarin vrouwen openhartig over seks praatten en fantaseerden, ook zorgde het populaire programma voor vele onvergetelijke en iconische modemomenten. Na een eerste en tweede film zouden er plannen zijn voor een derde en tevens laatste film. Hoewel het er sterk naar uitziet dat die er tóch niet gaat komen, zijn er wel bepaalde saillante details naar buiten getreden. Zo was het originele plan om al aan het begin van de derde SATC-film een einde te maken aan het leven van Carrie's grote liefde, Mr. Big.

Geen Mr. Big meer

Tijdens de podcast-serie Origins wijdt de Amerikaanse journalist James Andrew Miller vier afleveringen aan de hitserie uit de jaren '90 en begin 2000. Volgens The Hollywood Reporter bespreekt Miller op een gegeven moment de derde en laatste film met een aantal acteurs uit SATC. Zo liet hij tijdens een gesprek vallen dat hij een deel van het script heeft gelezen en dus weet dat Mr. Big 'vrij vroeg' komt te overlijden. Volgens het script krijg het personage in het begin van de film een hartaanval in de douche, wat hem fataal wordt. Het verhaal zou vervolgens draaien om het rouwproces van Carrie, in plaats van de vriendschap van de vier vrouwen, Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte.

Sex and the City The Movie Part 3

De dood van Mr. Big, gespeeld door acteur Chris Noth, waarna de focus grotendeels kwam te liggen op het leven van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) was voor actrice Kim Cattrall de reden om niet nogmaals de rol van haar personage Samantha Jones te vertolken. Nadat Cattrall zich had teruggetrokken, werd er besloten de film toch niet te maken. Erg jammer, volgens Noth, gezien hij het script voor de derde film 'superieur' vond vergeleken met de andere twee films, die zowel door de cast als door de fans niet zo goed werden ontvangen. Er werd geklaagd dat de films het niveau van de serie niet konden evenaren. Nu de derde Sex and the City-film er toch niet meer gaat komen, rest ons niets anders dan alle zes seizoenen maar opnieuw te bekijken. Who's with us?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV