Het nieuwe seizoen van Prison Break is binnenkort te zien op Netflix

Michael Scofield is back!

prison-break-netflix-series
Prison Break

Het was lang wachten voor de fans, maar het vijfde seizoen van Prison Break is binnenkort te zien op Netflix. De streamingsdienst laat weten dat het nieuwe seizoen vanaf december te zien zal zijn.

Hitserie

De populaire serie rond Michael Scofield stopte in 2009 om vervolgens terug te keren met een nieuw seizoen in 2017. Dat seizoen is nu binnenkort ook te zien op Netflix. De eerste vier seizoen zijn op dit moment al te zien op Netflix. In het vijfde seizoen van Prison Break draait om Lincoln Burrows, de broer van Michael Scofield, die op zoek gaat naar zijn broer en twee anderen die met hem zijn ontsnapt. Naar verluidt zullen de afleveringen van het vijfde seizoen op 1 december online gaan. Kan je niet wachten? Vogue selecteert elke week het beste van Netflix, zodat je altijd iets te bingen hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix