De teaser van Rihanna's geheime filmproject is eindelijk hier

Op het Pharos Festival in Nieuw-Zeeland werden de eerste beelden vrijgegeven.

Abdomen, Trunk, Barechested, Chest, Photography, Muscle, Black hair, Navel, Thumb, Selfie,
Childish GambinoInstagram

De langverwachte teaser van Rihanna en Donald Glover's film is eindelijk hier. This is America-director Hiro Murai regisseerde de film Guava Island. Het is voor de Amerikaanse sterren de eerste keer dat ze samen het grote scherm delen.

Primeur in film

Afgelopen zomer werd de bovenstaande foto op het Instagram-account van Donald Glover gedeeld met aankondiging van een nieuw project met Rihanna. Fans legden afgelopen weekend de eerste beelden van de film vast op het Pharos Festival in Nieuw-Zeeland. Slechts een paar scenes werden vrijgegeven van de nu al gehypete film. Hierin tokkelt Glover op zijn gitaar, zien we de eerste interactie tussen het stel en baant hij zich een weg door de drukke menigte in Havana. Wat we al weten; Glover en Rihanna spelen een koppel, het liefdesverhaal speelt zich af in Cuba's bruisende hoofdstad Havana en ook acteurs Letitia Wright en Nonso Anozie zullen in Guava Island te zien zijn. Glover en regisseur Murai zijn oude bekenden; voor zijn FX show Atlanta, This Is America en Sober werkte ze al eerder samen. Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV