Het is officieel: "To All the Boys I’ve Loved Before" krijgt tweede deel

Hoofdrolspeelster Lana Condor maakte het nieuws via Instagram bekend.

Youth, Grass, Friendship, Forehead, Eye, Team, Photography, Sport venue, Player, Team sport,
Netflix

De favoriete Netflix Original film To All the Boys I’ve Loved Before zal na veel spanning een vervolg krijgen. De verfilming van Jenny Han's trilogie werd afgelopen augustus uitgezonden op Netflix en werd in korte tijd een enorme hit. Hoofdrolspeler Lana Condor - Lara Jean Covey in de film - maakte met een filmpje op Instagram bekend dat het tweede deel PS: I Still Love You in de maak is.

Plottwist

De romcom die sinds augustus te zien is op Netflix heeft langzamerhand de harten van niet alleen het Vogue-team maar het hele Netflix-publiek veroverd. Zo is de film een van de meest bekeken Netflix Original films waarvan de meeste kijkers deze herhaaldelijk bekeken. Nadat de film het internet aan het praten kreeg en er een waanzinnige vraag was naar een vervolg, hebben Netflix en Paramount Pictures een multipicture deal gesloten en was er sprake van een onvermijdelijke vervolg van To All the Boys I've Loved Before. Donderdag werden de aannames bevestigd door een filmpje van Lana Condor en haar co-ster Noah Centineo. Niet alleen deelt Condor het nieuws over het tweede deel, maar ze geeft ook een hint over het plot. Het karakter John Ambrose - een van de jongens aan wie Lara Jean een brief schrijft - speelt hier namelijk een grote rol in. Wanneer de film te zien zal zijn bij de streamingdienst is nog niet bekend gemaakt.Bekijk de bekendmaking van de sequel hieronder.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix