De Vogue TV-gids waarmee jij de feestdagen doorkomt

Films, documentaires, tv-programma's, oudejaarsconferences: dit is je ultieme tv-gids voor de feestdagen geselecteerd door Vogue.

Veel dingen zijn deze december anders, maar één ding zal nooit veranderen. Met de feestdagen ploffen we graag na het tig-gangendiner massaal op de bank. En eerlijk is eerlijk: meer kunnen we in dat stadium ook niet. Daarnaast is er zoveel leuks te zien op de buis tijdens de feestdagen, dat je tevens een goed excuus hebt. Met dat vele leuks bedoelen we eigenlijk te veel leuks, en daarom stelden wij deze Vogue TV-gids samen. Hier vind je alles wat je wil zien en niet mag missen: van de leukste kerstfilms tot de beste oudejaarsconferences van 2020.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Kerstfilms op tv in 2020

De Vogue TV-gids werkt als volgt: wij selecteren wanneer je van Kerst tot Oudejaarsavond écht voor de buis moet gaan zitten, en wanneer je beter virtueel kunt blijven borrelen omdat er toch niet veel te zien is. Een handig overzicht dus, geordend op dag.

Donderdag 24 december - Kerstavond

20:30 – The Greatest Showman, NET 5
Start Kerst met een musical klassieker en geniet van de sensationele acteer-, zang- en danskwaliteiten van Hugh Jackman, Zendaya en Zac Efron.

20:30 – The Night Before, SBS 9
Niets is leuker dan met een volle buik op de bank neerploffen en je calorieën weglachen met een hilarische kerstfilm. The Night Before is eigenlijk gewoon de komedieklassieker The Hangover met kerstversieringen. Bovendien heeft de film een top cast met onder andere Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen en Mindy Kaling.

20.30 uur – All you need is love: Kerstspecial, RTL 4
Ieder jaar weer dé favoriet op Kerstavond. Voor de 28ste keer op een rij wegzwijmelen bij liefdes- en familieverhalen samen met Robert ten Brink.

Vrijdag 25 december - Eerste kerstdag

20:30 – Frozen, SBS 6
Op zoek naar een leuke kerstfilm geschikt voor jong en oud? Dan zit je bij deze Disney-film goed. Zing met hele familie mee tijdens Let It Go en geniet van alle schattige Olaf-momenten.

20:30 – The Holiday, NET 5
We snappen niet hoe we na de zoveelste Kerst nog steeds niet uitgekeken zijn op The Holiday, maar ook dit jaar staat deze kerstklassieker bovenaan onze watchlist. Geniet op de eerste kerstdag van de romantische avonturen van Kate Winslet en zwijmel weg bij de charmes van Jude Law.

Zaterdag 26 december - Tweede kerstdag

20:30 – Love Actually, NET 5
Bestaat er een film die je nóg meer het kerstgevoel kan geven dan Love Actually? Een romcom klassieker boordevol liefde die niet mag ontbreken in je kerstplanning.

20:25 – De Nationale 2020 Test, NPO 3
2020 was een bizar jaar, kun jij je alles nog herinneren? Test het tijdens de Nationale 2020 Test. Emma Wortelboer en Renze Klamer onderwerpen BN'ers en een Zoompubliek aan een test over corona, politiek, sport en muziek.

Maandag 28 december

20:30 – Charlie and the Chocolate Factory, NET 5
In de vertolking van regisseur Tim Burton van deze klassieker steelt Johnny Depp de show als chocolademaker Willy Wonka.

22:40 – Matilda, NET 5
Een eeuwige jeugdfavoriet: Matilda. De verfilming van het gelijknamige boek van Roald Dahl blijft na al die jaren nog net zo leuk.

Donderdag 31 december

22:30 – Oudejaarsconference: Youp van 't Hek - Korrel zout, NPO 1
Voor de tiende en laatste keer doet Youp van 't Hek de oudejaarsconference. Bekijk hoe de cabaretier terugblikt op het afgelopen jaar.

22:10 – Oudejaarsconference Guido Weijers, RTL 4
Sluit 2020 lachend af met de oudejaarsconference van Guido Weijers. De cabaretier vangt de tijdsgeest van dit jaar met ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen.

20.00 - 'Ik hou van Holland': oudejaarsspecial, SBS 6
Wie de oerhollandse gezelligheid graag in haar totaliteit omarmt, wil voor dit programma kiezen. In de oudejaarsuitzending zijn er extra veel spellen te bespeuren én hebben alle vragen te maken met 2020. Zet de kaasblokjes maar klaar.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst