Er is een nieuwe Spice Girls film in de maak

Na de aankondiging van hun UK Tour hebben de Spice Girls nog meer voor ons in petto.

spice-girls-the-movie
Spice GirlsInstagram

Afgelopen jaar kwam het grote nieuws eindelijk naar buiten: de Spice Girls besloten weer op tour te gaan. Helaas voor alle Nederlandse fans blijft de Britse 90's girl band voorlopig binnen de grenzen van het Verenigd Koninkrijk, waar ze zelfs extra data aan hun tour hebben toegevoegd en naar verluidt ook zullen optreden op het beroemde Glastonbury Festival. Wees niet getreurd als het je niet is gelukt een kaartje te bemachtigen. Er gaan namelijk geruchten dat Mel B, Emma Bunton, Melanie C en Geri Halliwell werken aan een heuse animatiefilm. Horen we daar een Spice World 2?

Spice Girls The Movie

Al in 1997 kwam de eerste Spice Girls film uit: Spice World, waarin alle leden van de girl band zichzelf speelden. De eerste berichten over een heuse tweede film ontstonden in maart 2018, toen er ook geruchten gingen over de eventuele comeback. Zo meldde Variety destijds dat de popgroep getekend zou hebben voor een superheldenfilm waarin girl power centraal zou staan. Nu heeft de manager van de Spice Girls, Simon Fuller, het nieuws bevestigd in een interview met Billboard. 'De volgende dingen die wij gaan doen zijn erg spannend,' vertelde Fuller. 'Wij zijn bezig met een animatiefilm en daarnaast komen er nog genoeg andere leuke projecten in de toekomst.' Volgens Variety krijgt ieder karakter in de film niet alleen de stem van een Spice Girl, maar ook het type "girl power" waar zij voor staat. Zo reflecteert ieder karakter uit de animatiefilm een Spice Girl. Het is nog onduidelijk of Victoria Beckham, a.k.a. Posh Spice, een rol krijgt in de film, gezien haar afwezigheid tijdens de Spice Girls reünie.

Fenomeen

In het interview geeft Fuller toe dat hij de onmiskenbare populariteit van de comeback wel had verwacht. 'Om eerlijk te zijn, gezien ze al een waar fenomeen zijn, had ik dit succes verwacht,' zei hij. 'De laatste tour die ze hebben gedaan was zo'n zeven of acht jaar geleden en toen was de vraag net zo groot, misschien zelfs wel groter. Ze zijn een wereldwijd fenomeen. Ze passen beter dan ooit tevoren bij de tijd van nu en het is fantastisch. Ik ben zo blij voor de meiden, ze hebben het echt verdiend,' aldus Fuller.

Wanneer er meer informatie bekend is over de nieuwe film, brengen we je natuurlijk direct op de hoogte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV