Legde Lady Gaga's legendarische Sound of Music-optreden tijdens de Oscars 2015 de kiem voor 'A Star is Born'?

Bradley Coopers reactie aan het eind van Gaga's optreden spreekt boekdelen.

Lady Gaga optreden Sound of Music Oscars 2015
Kevin WinterGetty Images

Lady Gaga staat wellicht op het punt om haar eerste Oscar op haar naam te zetten, als in de nacht van 24 op 25 februari voor de 91e keer de gouden beeldjes in Hollywood worden uitgekeerd. Maar eerst zien voor welke categorieën Lady Gaga voor haar rol in de razend populaire film A Star is Born morgen wordt genomineerd: beste actrice? Beste lied voor haar nummer Shallow met Bradley Cooper net zoals bij de Golden Globes?

Spectaculair optreden

In aanloop naar de uitreikingen en zeer waarschijnlijk een spectaculair optreden van Gaga tijdens de Oscars, blikken we terug op een ander jaw dropping verschijning van de super performer bij de Oscars, en wel in 2015. Gaga's indrukwekkende medley (en fantastische stem!) van de klassieke film The Sound of Music leidde tot een staande ovatie van de Hollywood-sterren in de zaal. Met name één shot uit deze video lijkt achteraf gezien profetisch: de bewonderende blik van A Star is Born-regisseur Bradley Cooper vastgelegd door de camera's. Werd hier de kiem gelegd voor een van een van de meest charismatische duo's op het witte doek van het afgelopen jaar? Wat ons betreft wel. In een eerder interview vertelde Cooper dat hij 'wist dat hij een stem met nucleaire energie nodig had' voor deze rol. En dat blijkt wel uit onderstaand optreden. Doe je ogen en oren tegoed aan deze fantastische vertolking van Lady Gaga van The Sound of Music-filmmuziek (inclusief een verrassing voor Gaga aan het eind van haar optreden!).

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

We kunnen niet wachten wat Gaga dit jaar voor ons in petto heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars