Meghan Markle maakt toch onderdeel uit van het allerlaatste seizoen van Suits

Mede door het vertrek van Meghan Markle komt de populaire serie nu tot een eind. Maar Markle's personage maakt toch nog onderdeel

Suits - Season 4
USA NetworkGetty Images

De populaire advocatenserie Suits stopt, dat werd al begin dit jaar bekend. Na negen seizoenen hebben de makers besloten de stekker uit de serie, waarin onder andere Meghan Markle te zien was, te trekken. Volgens Netflix Nederland is een negende seizoen bevestigd, maar dat zal ook meteen het laatste seizoen van de populaire serie betekenen. En in dat laatste seizoen maakt Meghan Markle als Rachel Zane toch onderdeel vanuit.

Suits stopt

In de Verenigde Staten zijn er op het moment al acht seizoenen te zien, met het negende seizoen op de planning voor aankomend najaar. Hoewel het nieuws dat de serie na het negende seizoen gaat stoppen niet veel goeds betekent voor alle liefhebbers van Suits, valt de schade voor Nederlandse fans nog mee. Zo zijn er hier nog 'maar' zes seizoenen te zien op Netflix, met het nieuwste deel van seizoen zes dat vandaag op de streamingdienst verschijnt (met Meghan Markle!). Er zullen in de toekomst dus nog drie seizoenen komen.

Dalende kijkcijfers

Volgens Netflix Nederland speelt het vertrek van Meghan, die Rachel speelt in de serie, een grote rol bij de stop. Nadat zij, door haar huwelijk met prins Harry, gedwongen haar acteercarrière moest beëindigen, daalden de kijkcijfers in de Verenigde Staten enorm. Maar goed nieuws voor alle Suits-fans: er schijnt een spin-off te komen van de advocatenserie, genaamd Pearson. In deze serie zal het leven van personage Jessica Pearson centraal staan, dus compleet afscheid nemen is gelukkig niet nodig.

Meghan Markle en de laatste aflevering

Meghan Markle's personage Rachel Zane trouwde in seizoen 7 met haar vriend Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams. Het stel verhuisd van New York City naar Seattle om hun eigen bedrijf te beginnen. Meghan heeft het natuurlijk te druk met haar nieuwe leven ald lid van het Britse koningshuis. Maar personage Mike Ross komt in de laatste aflevering nog een keer terug om Harvey, Donna, Louis en rest uit de brand te helpen. En daarbij wordt Rachel Zane niet vergeten. 'Voor Mike is het maar een tripje naar New York. Terwijl hij daar is, belt hij met Rachel en worden er een paar 'ik hou van je's uitgewisseld', zegt Adams tegen Entertainment Tonight. Hiermee laat de show zien dat Meghan nog steeds een deel van de show is, en niet vergeten wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle