Slecht nieuws voor de fans: advocatenserie Suits stopt na 9 seizoenen

Mede door het vertrek van Meghan Markle komt de populaire serie nu tot een eind.

suits-stopt
Netflix

De populaire advocatenserie Suits stopt. Na negen seizoenen hebben de makers besloten de stekker uit de serie, waarin onder andere Meghan Markle te zien was, te trekken. Volgens Netflix Nederland is een negende seizoen bevestigd, maar dat zal ook meteen het laatste seizoen van de populaire serie betekenen.

Suits stopt

In de Verenigde Staten zijn er op het moment al acht seizoenen te zien, met het negende seizoen op de planning voor aankomend najaar. Hoewel het nieuws dat de serie na het negende seizoen gaat stoppen niet veel goeds betekent voor alle liefhebbers van Suits, valt de schade voor Nederlandse fans nog mee. Zo zijn er hier nog 'maar' zes seizoenen te zien op Netflix, met het nieuwste deel van seizoen zes dat vandaag op de streamingdienst verschijnt (met Meghan Markle!). Er zullen in de toekomst dus nog drie seizoenen komen.

Meghan Markle

Volgens Netflix Nederland speelt het vertrek van Meghan, die Rachel speelt in de serie, een grote rol bij de stop. Nadat zij, door haar huwelijk met prins Harry, gedwongen haar acteercarrière moest beëindigen, daalden de kijkcijfers in de Verenigde Staten enorm. Maar goed nieuws voor alle Suits-fans: er schijnt een spin-off te komen van de advocatenserie, genaamd Pearson. In deze serie zal het leven van personage Jessica Pearson centraal staan, dus compleet afscheid nemen is gelukkig niet nodig. Mocht je nu niets gepland hebben voor de vrijdagavond, las dan een heuse Suits-avond in, want vanaf vandaag staat het tweede deel van seizoen zes op Netflix. Happy streaming!

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV