Spoiler alert! Alles wat we weten over het tweede seizoen van Netflix-hit You

De opnames van het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie You zijn is volle gang.

you-seizoen-2
Netflix

Spoiler alert!

Wie in één ruk het eerste seizoen van You heeft ge-bingewatched en nu al Joe (hoe creepy ook) en Beck (spoiler: die ligt onder de zoden, maar je weet maar nooit of ze ineens weer 'opstaat') hartgrondig mist, heeft geluk. Het tweede seizoen van de Netflix hitserie is namelijk in de maak, en deze komt al sneller op de digitale buis dan je denkt. Terwijl de serie op de straten van New York is geschoten, verschuift de locatie voor het volgende seizoen naar de westkust: de City of Angels. Ook is er een nieuwe 'love interest' in het leven van Joe, die natuurlijk volop gestalkt zal worden.

Nieuwe leading lady

Dat is wat onder meer wat weten over seizoen twee van You: Penn Badgley (de acteur die Joe speelt) zal naar zonnig Los Angeles verhuizen. Net zoals het personage in Caroline Kepnes' tweede boek, getiteld Hidden Bodies, waarop de serie is gebaseerd. Volgens creatief leider Sera Gamble is Joe 'ook niet op de zoek naar de liefde'. Zal hij weer aan het stalken (en quelle horreur, moorden) slaan? En wie worden dan zijn volgende slachtoffers? Nog niet de hele cast is bekend, maar wat de sociopaat in elk geval zal vinden in L.A. is een nieuwe leading lady. Victoria Pedretti, bekend van haar rol als de getroebleerde Nell Crain in The Haunting of Hill House, zal zich bij de cast voegen voor seizoen twee.

Hair, Face, Hairstyle, Orange, Eyebrow, Lip, Beauty, Chin, Forehead, Long hair,
Victoria Pedretti, Getty Images

Volgens Entertainment Weekly zal zij Love Quinn spelen en met dat personage een prominente rol innemen in het verhaal (ja, ze heet serieus Love). In tegenstelling tot Beck is Love geen student zonder geld, die leeft in een duur appartement in de West Village. Nee, Love Quinn is meer een vrije geest met een saaie baan, ofwel een 'aspirant chef werkend als productiemanager in een high-end supermarkt.' Ze heeft daarbij nul interesse in social media, branding en zelfpromotie. Joe Goldberg, wiens hart gebroken is, zal haar leven beslist op zijn kop zetten.

Cast

Maar dat is niet alles: naast Penn Badgley en Victoria Pedretti zal Candace, gespeeld door Ambyr Childers, een grotere rol spelen in het tweede seizoen. Ook zijn er nog een aantal nieuwe namen toegevoegd aan de cast van You seizoen 2. James Scully zal de broer spelen van Joe's nieuwe love interest, Love. De 25-jarige acteur is bekend van zijn rol in de serie Heathers, en zal nu meer bekendheid krijgen met zijn nieuwe personage Forty Quinn.

Celebrities Visit Build - February 20, 2018
James Scully
Michael LoccisanoGetty Images

Daarnaast krijgt Jane the Virgin-actrice Jenna Ortega een rol in het tweede seizoen. Zo zal zij Ellie spelen, een tienermeisje die 'snel opgegroeid is in de grote stad', weet TV Line.

Premiere Of Columbia Pictures' 'Miss Bala' - Arrivals
Jenna Ortega
Frazer HarrisonGetty Images

Onlangs werd actrice Marielle Scott gecast voor een rol in de hitserie. Scott speelt Lucy, een stadse redacteur binnen de literaire wereld van Los Angeles met een goed gevoel voor humor en zelfspot. Ze is erg gedreven en succesvol, maar wordt met beide benen op de grond gehouden door haar partner Sunrise (de namen van de nieuwe cast worden beter en beter) en hun kleuter.

24th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals
Marielle Scott
Jon KopaloffGetty Images

Waar gaat seizoen 2 over?

Tot op heden zijn er nog niet veel details bekend over het tweede seizoen van You. Zoals we al eerder noemden, zullen we New York verlaten en afreizen naar L.A. waar Joe zijn letterlijke love interest ontmoet. Het eerste seizoen eindigde met de dood (of ja, moord) op Beck en Joe's ex Candace die opeens weer opduikt en, zo lijkt het, nog lang niet klaar is met Joe.

Leeft Beck nog?

Hoewel er werd gesuggereerd dat Beck niet meer onder ons is, zijn fans daar niet helemaal zeker van. Zo gaan er verschillende theorieën rond waaruit blijkt dat Beck nog leeft. En dat zou best goed kunnen, aangezien de moord niet tot in detail in beeld is gebracht. Het enige wat we hebben gezien is een body bag, maar geen body. Nu hebben fans een bizar detail ontdekt in seizoen 1 dat erop zou kunnen wijzen dat Beck inderdaad nog in leven is. Zo zegt Joe dat hij nooit iemand kan vermoorden van wie hij houdt. Hoewel Joe misschien niet de meest betrouwbare persoon is, lijkt hij zich wel te houden aan zijn woord. Zo bleef hij voor Mr. Mooney zorgen, ook werd hij door hem mishandeld. Hij beschermde zijn buurjongen Paco koste wat kost. En ook bleek aan het einde van seizoen 1 dat hij Candace niet heeft vermoord. Hetzelfde zou dus gelden voor Beck, van wie Joe écht hield (hoe psycho hij ook is). We zouden dus zomaar Beck kunnen terugzien in het tweede seizoen, al zij het in de kelder van de boekenwinkel.

De opnames zijn begonnen

Op het Twitter-account van Netflix is te zien dat de opnames voor You seizoen 2 inmiddels van start zijn gegaan. Zo zien we op de eerste foto Penn Badgley (aka creepy Joe) samen met de nieuwe leading lady Victoria Pedretti (Love Quinn) wanneer zij het script doornemen. Op de tweede foto zien we Badgley met Childers (die de rol van Candace vertolkt).

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De officiële releasedatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar het zal ergens dit jaar worden. En nu we weten dat de opnames zijn begonnen, lijkt het tweede seizoen dichterbij dan ooit. Zodra we meer weten, zullen we dat uiteraard met je delen. Stay tuned.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix