Spoiler alert! Alles wat we weten over het tweede seizoen van Netflix-hit You

De opnames van het tweede seizoen van de populaire Netflix-serie You zijn is volle gang.

image
You, Netflix

Spoiler alert!

Wie in één ruk het eerste seizoen van You heeft ge-bingewatched en nu al Joe (hoe creepy ook) en Beck (spoiler: die ligt onder de zoden, maar je weet maar nooit of ze ineens weer 'opstaat') hartgrondig mist, heeft geluk. Het tweede seizoen van de Netflix hitserie is namelijk in de maak, en deze komt al sneller op de digitale buis dan je denkt. Terwijl de serie op de straten van New York is geschoten, verschuift de locatie voor het volgende seizoen naar de westkust: de City of Angels. Ook is er een nieuwe 'love interest' in het leven van Joe, die natuurlijk volop gestalkt zal worden.

Advertentie - Lees hieronder verder

Nieuwe leading lady

Dat is wat onder meer wat weten over seizoen twee van You: Penn Badgley (de acteur die Joe speelt) zal naar zonnig Los Angeles verhuizen. Net zoals het personage in Caroline Kepnes' tweede boek, getiteld Hidden Bodies, waarop de serie is gebaseerd. Volgens creatief leider Sera Gamble is Joe 'ook niet op de zoek naar de liefde'. Zal hij weer aan het stalken (en quelle horreur, moorden) slaan? En wie worden dan zijn volgende slachtoffers? Nog niet de hele cast is bekend, maar wat de sociopaat in elk geval zal vinden in L.A. is een nieuwe leading lady. Victoria Pedretti, bekend van haar rol als de getroebleerde Nell Crain in The Haunting of Hill House, zal zich bij de cast voegen voor seizoen twee.

image
Victoria Pedretti, Getty Images

Volgens Entertainment Weekly zal zij Love Quinn spelen en met dat personage een prominente rol innemen in het verhaal (ja, ze heet serieus Love). In tegenstelling tot Beck is Love geen student zonder geld, die leeft in een duur appartement in de West Village. Nee, Love Quinn is meer een vrije geest met een saaie baan, ofwel een 'aspirant chef werkend als productiemanager in een high-end supermarkt.' Ze heeft daarbij nul interesse in social media, branding en zelfpromotie. Joe Goldberg, wiens hart gebroken is, zal haar leven beslist op zijn kop zetten.

Celebrities Visit Build - February 20, 2018
James Scully
Getty ImagesMichael Loccisano
Advertentie - Lees hieronder verder

Maar dat is niet alles: er zijn nog meer nieuwe namen toegevoegd aan de cast van You seizoen 2. James Scully zal de broer spelen van Joe's nieuwe love interest, Love. De 25-jarige acteur is bekend van zijn rol in de serie Heathers, en zal nu meer bekendheid krijgen met zijn nieuwe personage Forty Quinn. Daarnaast krijgt ook Jane the Virgin-actrice Jenna Ortega een rol in het tweede seizoen. Zo zal zij Ellie spelen, een tienermeisje die 'snel opgegroeid is in de grote stad', weet TV Line.

Premiere Of Columbia Pictures' 'Miss Bala' - Arrivals
Jenna Ortega
Getty ImagesFrazer Harrison

De opnames zijn begonnen!

Op het Twitter-account van Netflix is te zien dat de opnames voor You seizoen 2 inmiddels van start zijn gegaan. Zo zien we op de eerste foto Penn Badgley (aka creepy Joe) samen met de nieuwe leading lady Victoria Pedretti (Love Quinn) wanneer zij het script doornemen. Op de tweede foto zien we Badgley met actrice Ambyr Childers (die de rol van Candace vertolkt).

De officiële releasedatum van het nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar het zal ergens dit jaar worden. En nu we weten dat de opnames zijn begonnen, lijkt het tweede seizoen dichterbij dan ooit. Zodra we meer weten, zullen we dat uiteraard met je delen. Stay tuned.


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV