Ares is de eerste Nederlandse Netflix Original: dit is wat je moet weten

De trailer en releasedatum van Ares zijn zojuist bekend gemaakt!

nederlandse-netflix-original-ares
ARESNetflix

Het is alweer een tijdje geleden dat de allereerste Nederlands-Belgische serie op Netflix verscheen. Zo lanceerde de streamingdienst in mei 2019 de serie Undercover (waarvan een tweede seizoen al in de maak is). Rond die tijd kwam ook het nieuws naar buiten van een uitsluitend Nederlandse Netflix Original: Ares. Het aftellen is begonnen, want het duurt niet lang meer voordat de eerste Nederlandse Netflix Original op de streamingdienst verschijnt.

Ares is de eerste Nederlandse Netflix Original

De nieuwe serie Ares is een achtdelige psychologische horrorserie en gaat over beste vrienden Rosa en Jacob. In het verhaal worden zij uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Rosa en Jacob laten zich verleiden tot de rijkdom en macht binnen het geheime genootschap, en komen er al snel achter dat er vele demonische geheimen uit het verleden schuilen op de plek waar het genootschap is gevestigd. Het gevolg? Er blijkt een prijskaartje te hangen aan een leven binnen de élite vol mogelijkheden en privileges, maar zullen Rosa en Jacob die prijs ook betalen? Hoe dan ook, de serie belooft een bloedstollend spektakel te worden.

Cast

We zien veel bekende gezichten terug in de serie. Zo bestaat de cast van Ares onder andere uit de Nederlandse acteurs Jade Olieberg (speelt Rosa in de serie), Tobias Kersloot (speelt de rol van Jacob), Lisa Smit, Robin Boissevain en Gouden Kalf-winnares Rifka Lodeizen. De serie wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse.

Trailer en releasedatum

En het beste komt nog: Netflix heeft zojuist bekend gemaakt wanneer Ares te zien zal zijn. We moeten nog even geduld hebben tot het volgende jaar, want de releasedatum van de serie is 17 januari 2020. Dan zal de serie wereldwijd in 190 landen te zien zijn. Tegelijk met dat nieuws bracht de streamingdienst ook een bloedstollende trailer naar buiten. Die bekijk je hieronder.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix