Ares is de eerste Nederlandse Netflix Original: dit is wat je wil weten

De trailer en releasedatum van Ares zijn zojuist bekend gemaakt!

nederlandse-netflix-original-ares
ARESNetflix

Het is alweer een tijdje geleden dat de allereerste Nederlands-Belgische serie op Netflix verscheen. Zo lanceerde de streamingdienst in mei 2019 de serie Undercover (waarvan een tweede seizoen al in de maak is). Rond die tijd kwam ook het nieuws naar buiten van een uitsluitend Nederlandse Netflix Original: Ares. Vandaag verschijnt de eerste Nederlandse Netflix Original op de streamingdienst.

Ares is de eerste Nederlandse Netflix Original

De nieuwe serie Ares is een achtdelige psychologische horrorserie en gaat over beste vrienden Rosa en Jacob. In het verhaal worden zij uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Rosa en Jacob laten zich verleiden tot de rijkdom en macht binnen het geheime genootschap, en komen er al snel achter dat er vele demonische geheimen uit het verleden schuilen op de plek waar het genootschap is gevestigd. Het gevolg? Er blijkt een prijskaartje te hangen aan een leven binnen de élite vol mogelijkheden en privileges, maar zullen Rosa en Jacob die prijs ook betalen? Hoe dan ook, de serie belooft een bloedstollend spektakel te worden.

Nieuwe beelden

Netflix lanceerde vorige maand de officiële trailer van de nieuwe Nederlandse serie, waarin we een glimp kunnen opvangen van wat je in de serie te wachten staat. De bloedstollende trailer toont een bijeenkomst van het mysterieuze studentengenootschap en laat zien welke stappen Rosa moet ondergaan om onderdeel te worden van de groep, die eerder lijkt om een sekte dan een studentenvereniging. Zo stelt Netflix: 'Rosa treedt toe tot het meest duistere studentengenootschap van ons land. Alleen weet ze dat zelf nog niet.'

Movie, Poster, Album cover, Sky, Drama, Photography, Flash photography, Smile,
Netflix

Cast

We zien veel bekende gezichten terug in de serie. Zo bestaat de cast van Ares onder andere uit de Nederlandse acteurs Jade Olieberg (speelt Rosa in de serie), Tobias Kersloot (speelt de rol van Jacob), Lisa Smit, Robin Boissevain en Gouden Kalf-winnares Rifka Lodeizen. De serie wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse.

Nu te zien op Netflix

Vanaf vandaag is de serie Ares wereldwijd in 190 landen te zien op Netflix. De Nederlandse acteurs spraken zelf hun stemmen in voor de Engelse nasynchronisatie. De serie is gevuld met bekende Nederlandse plekken zoals bijvoorbeeld het Rijksmuseum. "Voor ons voelt het misschien al bijna cliché, maar voor iemand uit Peru of waar dan ook is dat denk ik wel leuk om te zien", vertelt een van de hoofdrolspelers Lisa Smit aan Nu.nl. Bekijk hieronder de bloedstollende trailer van de eerste Nederlandse Netflix Original.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix