De releasedatum van The Handmaid's Tale seizoen 3 is bekend gemaakt

Praise be! Het derde seizoen van The Handmaid's Tale komt naar je beeldscherm.

image
The Handmaid's Tale

Praise be! Het langverwachte derde seizoen van The Handmaid's Tale komt dit voorjaar naar je beeldscherm! Dat werd deze week bekend gemaakt op het Instagram account van de serie. Eerder deze maand werd al een tipje van de sluier van seizoen 3 opgelicht, met de release van deze trailer tijdens de SuperBowl finale.

Advertentie - Lees hieronder verder

Op 5 juni zal The Handmaid's Tale seizoen 3 te zien zijn op Amerikaanse streamingdienst Hulu. Het is nog niet bekend wanneer we het vervolg in Nederland kunnen verwachten op Videoland, maar als het net zo snel is als met seizoen 2 – dat een dag later dan de Amerikaanse releasedatum op Videoland stond – is het vol te houden.

View this post on Instagram

June 5. #WakeUp

A post shared by The Handmaid's Tale (@handmaidsonhulu) on

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen zullen in één keer beschikbaar zijn, in totaal bestaat seizoen 3 uit 13 afleveringen. De serie blijft losjes gebaseerd op het boek The Handmaid's Tale van Margaret Atwood uit 1985. Atwood is overigens momenteel bezig met een vervolg op The Handmaid's Tale, een boek genaamd The Testaments, dat in september van dit jaar uitkomt. Seizoen krijgt de hashtag #WakeUp, en belooft spectaculair te worden. Wat ons meteen opviel in de trailer van seizoen 3 is het feit dat June lichtgroene kleding draagt, het kostuum van de 'Martha's', en niet het rode gewaad dat de dienstmaagden gewoon zijn te dragen. Is Offred nu een Martha? Under his eye...

Advertentie - Lees hieronder verder


Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV