Netflix stopt met deze twee populaire Marvel-series

Heel slecht nieuws voor liefhebbers van The Punisher en Jessica Jones.

netflix-marvel-series-the-punisher-jessica-jones
Netflix

Slecht nieuws voor de liefhebbers van Marvel-series op Netflix. De streamingdienst heeft aangekondigd te stoppen met populaire series als Jessica Jones en The Punisher. Beide superheldenseries krijgen geen vervolg meer. Dat heeft Netflix tegen Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline bevestigd. Het tweede seizoen van The Punisher en het derde seizoen van Jessica Jones zullen de laatste zijn.

Marvel-series op Netflix

Het gaat niet bepaald goed met Netflix-series die gebaseerd zijn op de bekende Marvel-strips. Zo werden er al eerdere Netflix Originals geannuleerd, zoals Luke Cage, Iron Fist en Daredevil. Daar komen nu dus The Punisher en Jessica Jones bij. Het tweede seizoen van The Punisher staat sinds vorige maand op de streamingdienst, terwijl het derde en tevens laatste seizoen van Jessica Jones, met actrice Krysten Ritter in de hoofdrol, later dit jaar nog uitgebracht zal worden. Waar de stopzetting van de Marvel-series precies aan ligt, is niet helemaal duidelijk. Een mogelijkheid zou de komst van Disney+ kunnen zijn, de nieuwe streamingdienst van Disney. Daarop zouden zowel oude als nieuwe Marvel-producties te zien zijn. Fans van de twee series kunnen voorlopig de bestaande seizoenen nog bekijken, en voor Jessica Jones-liefhebbers heeft 2019 in ieder geval nog nieuwe afleveringen in petto.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix