Een gelekte castlijst van Game of Thrones seizoen 8 circuleert online

De gelekte castlijst is waarschijnlijk door HBO zelf de wereld in geholpen.

Game of Thrones seizoen 8 Lannister
Game of ThronesHBO

Spoiler alert! Een gelekte lijst met alle castleden van de eerste aflevering van seizoen 8 van Game of Thrones, dat op 14 april in première gaat, laat precies zien welke personages we wél, en welke we niét meer terug gaan zien in Westeros. Zo bevestigt de lijst dat de Night King, leider van de White Walkers, niet te zien zal zijn in aflevering 1, en dat het seizoen dus niet precies verder gaat waar we gebleven waren.

De Night King

De angstaanjagende Night King, gespeeld door Vladimir Furdik, zullen we niet zien in de première aflevering van seizoen 8. Furdik bevestigt echter wel dat een paar afleveringen verder hij zeer zeker zijn koelbloedige opwachting zal maken in de Seven Kingdoms. ‘In het derde deel van het laatste seizoen zien we een strijd die volgens de maker de grootste in televisiegeschiedenis moet worden,’ vertelt de acteur aan de Hongaarse website Sorozat Wiki. ‘De hele aflevering zal draaien om dit gevecht en het zal ongeveer een uur duren.’ Duly noted.

Lord Beric en Tormund

De gelekte castlijst is waarschijnlijk door HBO zelf de wereld in geholpen, om de publiciteit rondom de serie in aanloop naar de première op 14 april op te kloppen. En dat maakt ons niks uit. De namen op de lijst bevatten onder andere de hoofdrolspelers Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Kit Harrington (Jon Snow), Sophie Turner (Sansa Stark) en Maisie Williams (Arya Stark).

Opvallender is de aanwezigheid van Richard Dormer, die Lord Beric Dondarrion speelt en Kristofer Hivju, die de roodharige Tormund Giantsbane speelt. Beide personages waren in de laatste aflevering van seizoen 7 te zien terwijl ze wegrenden van de Muur terwijl deze in duizenden stukken naar beneden kwam. Zou het kunnen dat de twee het overleefd hebben? Lees hier verder, met alles wat we tot nu toe weten over seizoen 8 van Game of Thrones.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV