Jordyn Woods doet haar verhaal in Red Table Talk over vreemdgaan-schandaal

De langverwachte uitzending van Red Table Talk werd vandaag uitgezonden.

jordyn-woods-excuses-schandaal
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Vorige week stond de wereld op zijn kop door het nieuws dat Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner, een affaire heeft gehad met Kylie's half-zus Khloé Kardashians' partner Tristan Thompson. Naar verluidt is Jordyn verstoten van de Kardashian-familie en heeft ze al een ander onderkomen moeten vinden (ze woonde samen met Kylie). Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat Kylie's voormalige beste vriendin haar verhaal wilde doen tijdens een interview met Jada Pinkett-Smith, de vrouw van Will Smith, in haar online talkshow Red Table Talk. Die aangekondigde show hield de gemoederen flink bezig, en werd vandaag dan eindelijk uitgezonden.

Excuses

Jordyn kent Jada Pinkett-Smith al jaren persoonlijk (Jordyns vader werkte samen met Will Smith en de families werden close) en gebruikt haar talkshow om haar kant van het verhaal te vertellen. In de uitzending van Red Table Talk, die Jordyn afgelopen week aankondigde via haar eigen social media-kanalen, heeft de realityster haar excuses aangeboden voor wat ze Khloé Kardashian "heeft aangedaan". Maar daarbij ontkent ze de vele beschuldigingen die ze naar haar hoofd heeft gekregen, zoals het gerucht dat ze met Tristan naar bed is geweest. Zo verkondigt Jordyn dat ze na een feestje samen met een groepje naar Tristans huis ging, waar ze onder de invloed van alcohol met hem zoende toen ze naar huis wilde gaan. Daarbij vertelt Jordyn dat ze spijt heeft van die actie. Het was nooit haar bedoeling iemand te kwetsen en ze geeft toe dat ze een fout heeft gemaakt, maar dat het lang niet zo erg was als de media doen geloven.

Bekijk de complete uitzending van Red Table Talk, en dus Jordyns verklaring, hieronder:

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reactie Khloé

Hoewel Jordyns verhaal aardig geloofwaardig overkomt, is lang niet iedereen daarvan overtuigd. Dat geldt onder meer voor Khloé Kardashian. Zo plaatste ze net na de uitzending een reactie op Twitter, waaruit blijkt dat Jordyn - volgens Khloé - niet de waarheid heeft gesproken. 'Waarom lieg je Jordyn Woods? Als je probeert jezelf te redden door naar de media te stappen, zonder mij eerst te bellen om je excuses aan te bieden, wees dan eerlijk over je verhaal. Jij bent de reden dat mijn familie uit elkaar is!' aldus Khloé op Twitter.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Meer problemen

Naast het vreemdgaan-schandaal kan Woods na de talkshow nog meer problemen verwachten met de Kardashian-familie. Zo zou ze niet in het openbaar mogen spreken over de realitysterren door een heuse geheimhoudingsverklaring die ze getekend heeft voor haar betrokkenheid bij de realityserie Keeping Up with the Kardashians. Daarin staat onder meer dat ze zich niet mag uitspreken over het privéleven van de Kardashian-sterren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV