Julia Roberts komt met nieuwe serie

De 51-jarige actrice maakt in samenwerking met Amazon een eigen serie.

julia-roberts-oscars
Getty Images

Naast dat we je wekelijks op de hoogte brengen van het laatste nieuws op het gebied van series en films, is er nu meer nieuws over een gloednieuwe serie die in de maak is. Niemand minder dan Julia Roberts komt met een eigen serie in samenwerking met streamingdienst Amazon, zo meldt The Hollywood Reporter.

Politieke serie

De 51-jarige Oscar-winnares is in gesprek met de Amerikaanse streamingdienst voor het ontwikkelen van een nieuwe serie genaamd Charlotte Walsh Likes to Win, afgeleid van het gelijknamige boek van Jo Piazza. Naar verluidt zal Roberts de serie co-produceren en zal ze de hoofdrol in de serie vertolken. Roberts personage stelt zich kandidaat voor de Amerikaanse Senaat, waar ze een bittere strijd met haar tegenstanders tegemoet gaat. Charlotte is een vrouw die alles wil - politieke macht, een goed huwelijk en geluk. Wanneer haar tegenstander een geheim ontdekt dat zowel haar campagne als alles wat haar dierbaar is bedreigt, moet Charlotte beslissen hoe graag ze wil winnen en tegen welke prijs.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Eerder was de actrice te zien in een serie van Amazon genaamd Homecoming, gebaseerd op de gelijknamige podcast over een therapeut die getraumatiseerde veteranen behandelt. De actrice zal niet in het tweede seizoen te zien zijn, maar zal haar rol als producent wel voortzetten. Roberts verdiende een Golden Globe-nominatie voor haar rol in de serie. Door haar memorabele en iconische rollen in deze serie en films als Pretty Woman, Notting Hill en Eat Pray Love, kunnen wij niet wachten tot er meer nieuws over de serie bekend is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV