Alles wat je moet weten over de reboot van The Hills

The Hills-fans opgelet! Deze zomer keert een vervolg op de iconische serie terug op het witte doek.

MTV's "The Hills Live: A Hollywood Ending" Finale Event
The Hills

Voor menig tiener was The Hills een iconische serie, waarbij je ongegeneerd het leven van rijke jonge vrouwen in Los Angeles kon aanschouwen. Van 2006 tot 2010 konden we het turbulente leven van Lauren, Heidi, Audrina, Kristin en Whitney volgen, waarmee er na zes seizoenen een einde kwam aan de serie. Nu is bekend geworden dat The Hills terug komt met een reboot, zo bevestigt Cosmopolitan.

Oude cast

De langverwachte reboot van The Hills wordt gepromoot als een vervolg op de originele serie, met als nieuwe titel The Hills: New Beginnings. Reality sterren Whitney Port, Heidi Montag en Audrina Patridge zijn weer van de partij. Ook andere personages afkomstig uit de originele serie zoals Spencer Pratt, Brody Jenner, Stephanie Pratt, Frankie Delgado, Justin (Bobby) Brescia en Jason Wahler, zullen een verschijning maken. Opvallend is dat Lauren Conrad en Kristin Cavallari niet zullen meewerken aan de reboot.

De huidige castleden lijken meer dan oké met het feit dat de twee niet meer mee zullen doen. 'Ze maken geen deel uit van de verhaallijn,' stelt Whitney tegenover Cosmopolitan. De huidige castleden hebben geen contact meer met zowel Lauren. Nadat Lauren Heidi jaren geleden op dramatische wijze confronteerde tijdens de serie, bewerend dat zij de geruchten over een LC-sekstape verspreidde ('You know what you did!'), werden de twee nooit meer vriendinnen. 'Soms gebeuren dingen waardoor je heel anders over die persoon gaat denken, en dat kan heel permanent zijn. Ik had wel gedacht dat Lauren en ik opnieuw vrienden zouden worden', aldus Heidi tegenover het blad.

Nieuw gezicht

Opvallend is ook dat er een heel nieuw gezicht is bij de reboot van de serie. Actrice Mischa Barton, bekend van haar rol Marissa in de serie The O.C., zal de groep van oude The Hills-veteranen vergezellen. Ze stelt dat het geen gemakkelijke keuze was om mee te doen aan reality serie: 'Ik ben voor een lange periode benaderd door verschillende mensen voor programma's. Maar nadat ik met MTV en de meiden had gesproken besloot ik mee te doen.' Barton heeft dezelfde leeftijd als de andere meiden en genoot een vergelijkbaar leven: 'Het is raar omdat ik me herinner dat ik in die tijd met Nicole Richie uit ging en dat we toevallig tegen de set aanliepen waar ze The Hills aan het filmen waren. Nu al die jaren later, het klinkt misschien afgezaagd, voelt het alsof dit moest gebeuren.' De serie zal naar verluidt deze zomer in première gaan.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV