The Sinner krijgt derde seizoen, met wederom een nieuwe acteur in de hoofdrol

Na twee eerdere razend populaire seizoenen op Netflix, keer The Sinner wederom terug op de streamingdienst.

the-sinner-seizoen-3
Netflix

Waar gisteren de fans van The End Of The F***ing World werden verblijd met een tweede seizoen, is het goede nieuws ditmaal voor de kijkers van The Sinner. Na de eerste twee spectaculaire seizoenen komt er namelijk een derde seizoen op Netflix. Dat meldt de Hollywoodse entertainmentwebsite Deadline.

Derde seizoen The Sinner

Net zoals bij de eerste twee seizoenen zal ook in het derde seizoen de hoofdrol door een nieuwe acteur worden vervuld. In het nieuwe seizoen is dat Matt Bomer, bekend van onder meer de Amerikaanse televisieserie White Collar. Bomer speelt de rol van Jamie, een aanstaande vader en inwoner van het plaatsje Dorchester, in de Amerikaanse staat New York. Bomer klopt aan bij detective Harry Ambrose – die wél terugkeert in de serie, en wederom gespeeld zal worden door Bill Pullman – nadat hij mentaal blijft hangen in de nasleep van een ongeluk.

Jessica Biel

Een andere terugkerende naam is Jessica Biel. De actrice speelde een van de hoofdrollen in het eerste seizoen en was als producent betrokken bij het tweede seizoen. Die laatste rol zal ze ook in het derde seizoen op zich nemen. Wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix in Nederland verschijnen, is echter helaas nog niet duidelijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV