Waarom Lauren Conrad en Kristin Cavallari niet zullen meedoen aan een The Hills-reboot

De twee iconische personages zullen niet te zien zijn in het vervolg op de serie.

Clothing, Cocktail dress, Blond, Dress, Fashion, Shoulder, Long hair, Hairstyle, Joint, Leg,
Getty Images

Onlangs werd bekend dat er een reboot komt van de iconische serie The Hills. Zo werd duidelijk dat veel oude gezichten zullen terugkeren en hun verschijning zullen maken in het nieuwe vervolg op de originele hitserie. Toch ontbreken ook enkele key-figures in het nieuwe seizoen. Zo zullen zowel Lauren Conrad als Kristin Cavallari niet meedoen aan de reboot.

Nieuwe fase

Lauren stopte eerder dan de rest met de serie en heeft duidelijk gemaakt geen ambitie te hebben om terug te keren. Een vriend van haar vertelde People Magazine dat ze door haar gezin en oudere leeftijd in een nieuwe fase van haar leven zit, waar The Hills geen onderdeel meer van is: 'Ze bevindt zich in een andere fase in haar leven. Maar ze wenst iedereen veel plezier met het maken van de reboot en ze wenst hen allen het beste.' De 33-jarige werkt momenteel full-time aan haar eigen kledinglijn LC Lauren Conrad onder modemerk Kohl's. Daarnaast trouwde ze in 2014 William Tell en heeft ze ondertussen een een-jarig zoontje genaamd Liam. 'Ze vindt het heerlijk om moeder te zijn en zich te concentreren op haar familie en op haar werk,' vertelde de bron. Kristin daarentegen heeft haar eigen realityshow op E! genaamd Very Cavallari en heeft besloten zich daarop te focussen. Hierdoor kan zij contractueel gezien niet ook aan een reboot van The Hills meewerken, omdat haar contract bij E! doorloopt. Kristin heeft wel nog contact met veel leden van de oude cast. Zo spreekt Cavallari regelmatig met Heidi en Spencer en heeft ze contact met Audrina. Tegenover People vertelde Kristin dat ze in een andere fase van haar leven zit waar ze zich nu volledig op wil focussen, maar dat ze wel blij is voor de rest van de cast dat er een reboot van de serie komt.

Diversiteit

Hoewel Lauren en Kristin dus afwezig zullen zijn, maken Audrina, Whitney en Heidi wél een terugkeer in de serie. Heidi is erg enthousiast over de reboot en kan niet wachten tot de serie voor iedereen te zien is. In een interview met de Amerikaanse Vogue, spreekt Heidi Montag over de diversiteit van de show. Heidi worstelt met het geven van een uitleg over het gebrek aan diversiteit in de serie. Bovendien wekte een deel van haar antwoord de indruk dat de reality-ster de cast van de show wél divers vindt, hoewel de gehele cast wit is. Zo vertelde Heidi: 'We zien er niet allemaal hetzelfde uit. Ik bedoel, Audrina heeft donkerder haar, en ik heb het gevoel dat Mischa donkerder haar heeft en ik ben blond.' Hoewel dit natuurlijk niks met diversiteit te maken heeft, stelde de reality-persoonlijkheid vervolgens dat de show over California girls gaat, wat impliceert dat er enkel witte vrouwen leven in Californië. Qua diversiteit zal er in de nieuwe reboot naar verwachting dus niet veel veranderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV