Alles wat je moet weten over Disney+, Disney's eigen streamingdienst

Disney's antwoord op Netflix is hier.

Animated cartoon, Cartoon, Animation, Illustration, Canidae, Fawn, Fiction, Non-Sporting Group, Art,
Disney

Disney is van plan zijn eigen digitale streaming dienst uit te gaan rollen, genaamd Disney+. Hiermee gaat Disney de directe concurrentie met Netflix aan, daar het volledige archief aan geanimeerde klassiekers als ook nieuwe Marvel en Star Wars blockbusters op de streaming service te zien zal zijn. En Nederland staat als eerste in de rij van landen waar Disney+ gelanceerd wordt.

Disney+

De Disney streaming dienst wordt in april gepresenteerd in de Verenigde Staten, en eind van dit jaar gelanceerd worden. De komende maanden wil Disney het nieuwe platform testen om de concurrentie te kunnen aangaan met andere streaming diensten als Netflix en Amazon, en volgens bronnen zal Nederland hiervoor de proeftuin zijn. In 2015 werd Disney Life uitgerold in Groot-Brittanië, dat wegens technische problemen ten onder ging. Nu gaat Disney voor perfectie.

Goedkoper dan Netflix

Metro meldt dat Disney+ goedkoper zal zijn dan Netflix. Disney-directeur Robert A. Iger geeft aan dat de goedkopere prijs is gehanteerd omdat er minder content te vinden is op Disney’s streaming service. Naarmate er meer films en series worden toegevoegd zal de prijs verhoogd worden. Een Netflix-abonnement kost nu tussen de €7,99 en €13,99.

Films & Series

Wat te verwachten op Disney+? Films en series rond tekenfilmfiguren als Mickey Mouse en Donald Duck, maar ook films als Frozen en The Lion King en franchises als Marvel en Star Wars zullen op de streaming dienst te zien zijn. Eerder haalde Disney al diens Marvel content en andere klassiekers van Netflix, en nu weten we dus waarom. TVGuide.com meldt dat de all-time klassieker Lady en de Vagebond een life action update zal krijgen met stemmen van Tessa Thompson en Justin Theroux en dat deze nieuwe film direct op Disney+ te zien zal zijn. Ook zullen nieuwe series gebaseerd op Monsters, Inc. en de populaire Disney Channel serie High School Musical te bekijken zijn, een nieuwe 10-delige serie geproduceerd door Zoë Kravitz, en reboots van klassiekers als The Muppets, Father of the Bride, The Parent Trap, en Honey, I Shrunk the Kids.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix