Leighton Meester en Michelle Trachtenberg komen samen in mini-Gossip Girl reünie

De twee actrices, a.k.a., Blair Waldorf en Georgina Sparks werden samen gespot op een feest.

Street fashion, Clothing, People, Fashion, Green, Leg, Snapshot, Street, Footwear, Yellow,
Getty Images

Eerder dit jaar werd bekend dat er een reboot in de maak is van de iconische serie Gossip Girl. De ultieme millennial-serie keert dus terug, en zo ook de cast. Twee castleden in het bijzonder, Leighton Meester en Michelle Trachtenberg werden samen gespot tijdens een feest, en het werd een heuse Gossip Girl reünie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Spotted: Ms. Waldorf en Ms. Sparks

Michelle Trachtenberg, die in de serie de rol vertolkt van Georgina Sparks, deelde een beeld op haar Instagram account waar zij en Leighton Meester, beter bekend als Blair Waldorf, samen te zien zijn. De actrices kropen voor even weer terug in hun rol uit de iconische serie, zo schreeft Trachtenberg: 'Spotted. Ms. Waldorf en Ms. Sparks. In de balzaal. Met geheimen die ik nooit zal vertellen. Xoxo'. Met de referentie naar de bekende voice-over van de show, lijkt het voor even alsof we Blair Waldorf en Georgina Sparks weer voor ons zien tijdens een van de zovele uitbundige feestjes tijdens de serie. Beiden actrices zijn dan ook aanwezig bij een Cluedo-geïnspireerd feestje waar de misdaad, de misdadiger en het wapen moet worden achterhaald. De actrices zijn volledig gekleed voor de gelegenheid en zijn beiden te zien in uitbundige kostuums. In de Instagram stories van Trachtenberg wordt duidelijk dat het feest bedoeld is voor hun gemeenschappelijke vriendin Sara Flores, die haar vrijgezellenfeest geeft doormiddel van een potje real-life Cluedo.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV