Er komt een derde deel van Netflix' A Christmas Prince mét Royal Baby

Netflix heeft aangekondigd dat een derde deel in de maak is.

Fashion, Event, Dress, Tradition, Fashion design, Formal wear, Performance, Ceremony, Wedding,
A Christmas Prince

Vorig jaar konden we al met z'n allen wegzwijmelen bij het eerste en tweede deel van de Netflix-romcom A Christmas Prince. De tweede film die geïnspireerd is op het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, heet heel toepasselijk A Royal Wedding waar de Amerikaanse Amber trouwt met de kroonprins Richard van Aldovia. Nu maakt de Amerikaanse streamingdienst bekend dat een derde deel van de reeks in de maak is, en heel toepasselijk de titel A Christmas Prince: The Royal Baby draagt.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Royal baby

De nietsverhullende titel geeft het al aan; de nieuwste film is geïnspireerd op de royal baby die Meghan Markle en prins Harry binnenkort verwachten. Netflix kondigde het nieuws aan via een bijzondere Twitter-post met daarop een foto van een embryo met een kroon op zijn (of haar) hoofdje, en de tekst: 'Wat persoonlijk nieuws...' Een tipje van de sluier over de inhoud van de film is opgelicht, zo geeft Netflix een korte beschrijving van het derde deel: 'Het is kerst in Aldovia - en er komt een koninklijke baby aan! Amber en Richard verwelkomen royals uit een ver land om een oude wapenstilstand te vernieuwen, maar wanneer het onschatbare 600-jaar-oude verdrag verdwijnt, komt de vrede in gevaar en bedreigt een oude vloek hun familie!'. Hoewel de échte royal baby niet lang meer op zich zal laten wachten, is de film over het eerste kind van het royal koppel gesitueerd rondom kerst en zal naar verluidt eind dit jaar worden uitgebracht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix