YouTuber Lilly Singh schrijft geschiedenis als eerste vrouw met eigen late night show

Ze maakte het nieuws op briljante wijze bekend tijdens een uitzending van Jimmy Fallons Tonight Show.

lilly-singh-eerste-vrouw-late-night-show
Frazer HarrisonGetty Images

Late night shows zijn een waar fenomeen, vooral in de Verengde Staten maar ook zeker daarbuiten (in Nederland hebben we natuurlijk Zondag met Lubach, van presentator en cabaretier Arjen Lubach). Hoewel we dit soort shows al snel koppelen aan mannelijke figuren, zoals Jimmy Fallon, Seth Meyers en Jimmy Kimmel, komt daar binnenkort verandering in. Zo heeft de eerste vrouw in meer dan dertig jaar een eigen late night show gekregen. Lilly Singh, presentatrice, comedienne en bekend van haar YouTube-kanaal Superwoman, maakte het grote nieuws bekend tijdens een interview met Jimmy Fallon in diens Tonight Show.

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon - Season 6
NBC

A Little Late With Lilly Singh

Met ruim acht miljoen volgers is Singh een heuse persoonlijkheid in de Verenigde Staten, ook al is ze in Europa nog niet zo bekend. De 30-jarige YouTuber was uitgenodigd voor Fallons Tonight Show, omdat de YouTuber had aangegeven groot nieuws te willen delen. Tijdens het interview met Fallon, waarin ze alvorens de bekendmaking de Tonight Show-presentator prijst, kan ze eindelijk vertellen waar ze zo lang op zit te broeden. Zo vertelt Singh dat ze in het najaar met een eigen late night show komt op de Amerikaanse zender NBC. De show gaat A Little Late With Lilly Singh heten en zal hoogstwaarschijnlijk in september op televisie komen. Het publiek barst vervolgens uit in gejuich en Fallon feliciteert haar met het fantastische nieuws. Nadat Singh meer details heeft vrijgegeven over haar show, komt ook Late Night-presentator Seth Meyers tevoorschijn. Het drietal proost vervolgens op Lilly's grote bekendmaking. Bekijk onderstaand het complete fragment:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dankbaar

Achteraf deed Singh uitgebreid verslag op Instagram, waar ze door middel van twee posts niet alleen het nieuws deelde met haar volgers, maar ook haar dankbaarheid en enthousiasme uitte over haar nieuwe avontuur als late night host.

‘Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf. Het is zo onwerkelijk. Ik ben zo blij om aan te kondigen dat ik mijn eigen late night show krijg op NBC! (…) Ik ben zo dankbaar om aan te sluiten bij deze geweldige familie van late night hosts. Ik ben verdoofd. Ik kan het nog niet verwerken. Ik ben hier al zo lang mee bezig en ik ben zo blij het eindelijk te mogen delen.'

Nadat ze iedereen heeft bedankt en haar vreugde heeft geuit, geeft Singh aan dat het tijd is om aan het werk te gaan. ‘Het wordt tijd om magie te maken. Tijd om harder te werken dan ooit tevoren.’

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV