Er vond wederom een mini Gossip Girl reünie plaats

Deze twee actrices werden samen gespot tijdens het filmen van een nieuwe serie.

Street fashion, Clothing, Leg, Sitting, Fashion, Beauty, Pink, Footwear, Friendship, Dress,
Getty Images

Sinds het nieuws bekend is dat er naar verluidt een nieuwe Gossip Girl reboot in de maak is, worden voormalig castleden van de hitserie regelmatig samen gespot. Zo werden we afgelopen maand vrolijk verrast met een mini Gossip Girl reünie, waar niemand minder dan Blair Waldorf (Leighton Meester) en Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) samen werden gezien. Ook nu komt wederom een deel van de cast bij elkaar, dat een ware nieuwe Gossip Girl reünie werd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nieuwe samenwerking

Dit keer is het wederom Leigthon Meester die zich begeeft in het gezelschap van oud collega's van de hitserie. Nu is de actrice, die in het personage kroop van Blair Waldorf, samen te zien met actrice Jessica Szohr, die de rol speelde van Vanessa Abrams. In een Instagram post laat de actrice weten samen met Meester bezig te zijn met een bijzonder project. Zo schrijft Szohr bij het beeld: 'Deze fantastische vrouw speelt met ons mee tijdens een aflevering van The Orville, die deze donderdag te bekijken is. Kijk vooral mee als je weet wat goed voor je is. Leighton Meester ik hou van jou en ik houd ervan om samen met je te werken... dat heb ik altijd zo gevonden en zal ik ook altijd blijven vinden!' Het blijkt dus dat de twee actrices opnieuw zullen samenwerken in de Amerikaanse sciencefiction-dramaserie The Orville, waar Jessica al langere tijd een rol in vertolkt. Ondanks dat de twee personages van de actrices in Gossip Girl elkaars ware rivalen waren, zien we op de afbeeldingen beide actrices al lachend in elkaars armen liggen en vooral veel lol maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV