Komt Kristin Cavallari toch terug naar The Hills?

De reality-ster laat weten toch graag te willen verschijnen in de nieuwe serie.

Celebrity Sightings In New York City - March 01, 2019
TheStewartofNYGetty Images

Onlangs werd bekend dat de millennial hitserie The Hills terugkeert met een nieuw vervolg genaamd The Hills: New Beginnings. Zowel oude als nieuwe gezichten maken hun verschijning in de serie. Zo werd bekend dat Lauren Conrad en Kristin Cavallari geen comeback zullen maken in het vervolg. Nu onthult Kristin echter dat ze toch heel graag een verschijning zou willen maken in de nieuwe serie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cameo

De 32-jarige Kristin verscheen vanaf seizoen vijf in The Hills, waar ze bekend werd als frenemy van Lauren Conrad die ze goed kende vanuit hun verleden in de voorloper op The Hills, Laguna Beach. Kristin is sinds het einde van de iconische serie bezig met het opzetten van een eigen modebedrijf, en heeft sinds afgelopen jaar een eigen reality tv-show genaamd Very Cavallari. Eerder werd bekend dat mede door haar lopende contract voor deze serie Kristin niet kan meedoen aan een reboot van The Hills. In een nieuw interview met US Weekly laat Kristin weten eigenlijk toch wel heel graag een cameo te willen maken in de serie, ondanks haar contractvoorwaarden: 'Ik ben heel enthousiast om de serie uiteindelijk te zien, net als iedereen. Ik zou ook graag een soort cameo of iets dergelijks willen doen, dat lijkt me heel leuk. Maar dat is erg lastig vanwege mijn contract met E', vertelde Cavallari aan het blad. 'Maar ja, het zou voor mij ook moeilijk zijn om terug te keren naar die levensstijl en al dat drama.' Toch proeven we hier enige wil en mogelijkheid dat Cavallari haar oude collega's zal vergezellen tijdens een aflevering in de serie. Ondanks dat we niet de oude uitbundige Kristin zullen zien zoals we haar kennen uit The Hills, zal het wellicht mogelijk zijn dat we de reality-ster een verschijning zien maken in de reboot met haar nieuwe leven als moeder van drie kindjes en als CEO van haar eigen bedrijf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV