Our Planet is de nieuwe, indrukwekkende natuurserie die je gezien moet hebben

Op 5 april verschijnt de serie van de makers van Planet Earth en Blue Planet op Netflix.

our-planet-netflix
Netflix

Na indrukwekkende documentaire-reeksen als Planet Earth en Blue Planet komen dezelfde makers met een nieuwe natuurserie in samenwerking met Netflix, genaamd Our Planet. In de serie krijgen we wederom prachtige beelden te zien van wat de natuur te bieden heeft, en ook worden de gevolgen van klimaatverandering in beeld gebracht. Vanaf vrijdag 5 april staat Our Planet op Netflix.

Our Planet

Om de nieuwe natuurserie te produceren heeft Netflix duizenden uren aan beeldmateriaal verzameld in een periode van vier (!) jaar, gefilmd met de allerbeste camera's op de meest uiteenlopende bestemmingen (in totaal zou het gaan om meer dan 50 landen). Van al die geschoten beelden zijn (slechts) acht afleveringen gemaakt, die op vrijdag 5 april stuk voor stuk te bingewatchen zijn (mocht je alles in één keer willen streamen). In de achtdelige serie zullen tientallen diersoorten aan bod komen, die in kwetsbare leefomgevingen voorkomen. Zo zijn beelden van de diepste krochten van de oceaan tot de levendigste delen van de jungle en de meest onbegaanbare Arctische uithoeken te zien. Netflix laat je daarbij kennis maken met de mooiste en meest indrukwekkende natuurgebieden en bijzonderste diersoorten die er op deze aarde bestaan, inclusief situaties die je (hoogstwaarschijnlijk) nog niet eerder hebt gezien. De afleveringen zijn voorzien van de voice-over van Sir David Attenborough, de Britse bioloog die vaker meewerkte aan bekroonde natuurseries van de Britse omroep BBC. Met zijn warme, Britse stem durven we wel met zekerheid te zeggen dat dit één van de meest rustgevende series gaat worden op de streamingdienst - voor iedereen die toe is aan een beetje ontspanning op een drukke dag.

Bekijk onderstaand alvast de trailer van Our Planet als voorproefje, zodat je weet wat je te wachten staat op 5 april.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix