Er komt een nieuwe Sex and the City serie

Candace Bushnell, wiens boek Sex and the City de basis werd voor de succesvolle serie, publiceert deze zomer een vervolgboek dat wordt omgetoverd tot een nieuwe serie.

Pink, Red, Fashion, Event, Dress, Blond, Fun, Magenta, Fashion design, Formal wear,
Getty Images

Sex and the City is een van de meest gevierde series uit de jaren 00's waar het leven van de New Yorkse Carrie en haar voorliefde voor mode en Manolo's de harten stal van menig vrouw. Na de iconische serie en twee films (waarover de meningen zijn verdeeld), werd er lang gesproken over het lanceren van een derde deel. Helaas werd dit plan afgeblazen, maar nu is er ander nieuws bekend geworden waarbij de harten van fans sneller zullen gaan kloppen. Er komt niet een nieuwe film, maar een nieuwe serie gebaseerd op een nieuw boek van de originele schrijfster van Sex and the City.

'Is There Still Sex in the City?'

Candace Bushnell schreef in de jaren '90 het gelijknamige boek dat later werd omgezet in de succesvolle, iconische serie. Nu, meer dan twintig jaar na de verschijning van het boek, publiceert de schrijfster een nieuw vervolg genaamd Is There Still Sex in the City? Het boek schetst het leven van vrouwen na de 50 dat zich wederom afspeelt in de straten van New York City, met name de Upper East Side. Relatieproblemen, echtscheidingen en kinderen zijn nieuwe onderwerpen die aan bod komen. Bovendien stelt het verhaal ook een kritische noot bij de onmogelijke schoonheidsstandaarden die vrouwen tegenkomen als ze ouder worden. Het nieuwe boek heeft daarmee een drastisch andere stijl dan het eerste boek.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

Het nieuwe boek kom op 6 augustus uit, maar Bushnell heeft de rechten van het verhaal al verkocht aan Paramount Television, zo stelt Variety. De reden hiervoor is ongetwijfeld het grote succes van de eerdere HBO-serie van Bushnells boek. Zo stelt Nicole Clemens, president van Paramount TV: 'Het originele boek en de serie Sex and the City dienden als een baanbrekende gebeurtenis voor een hele generatie vrouwen, waaronder ikzelf. We zijn erg enthousiast over het feit at we het gesprek kunnen voortzetten gerelateerd aan het leven van vrouwen rond de 50, en dat ik de vraag kan beantwoorden me "Ja! Er is nog meer Sex in the City!"'. Voor de nieuwe serie is nog geen melding gemaakt van de aanwezigheid van de originele cast. Doordat het een gloednieuw verhaal is, wordt er vanuit gegaan dat een geheel nieuwe cast zal worden samengesteld. Toch kan er op dit moment nog niks worden uitgesloten. Wie weet maken Miranda, Carrie of Charlotte wel een cameo in de nieuwe serie. Omdat het boek pas in de zomer verschijnt is het nog onduidelijk wanneer de serie precies te zien zal zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV