Bekijk hier de eerste beelden van de film Harry & Meghan: Becoming Royal

De eerste beelden van het tweede deel van de biopic van het royal koppel zijn nu te zien.

Headpiece, Forehead, Eyebrow, Hair accessory, Headgear, Fashion accessory, Headband, Tradition, Hand, Jewellery,
Lifetime

Afgelopen jaar werd een film uitgebracht over de relatie en de verloving van Prins Harry en Meghan Markle. De film genaamd Harry & Meghan: Royal Romance krijg binnenkort een vervolg. Televisiezender Lifetime kondigde eerder aan dat een tweede deel van de film in de maak is genaamd Harry & Meghan: Becoming Royal, waar nu de eerste beelden van zijn vrijgegeven.

People in nature, Photograph, Romance, Beauty, Love, Interaction, Hug, Cheek, Jacket, Forehead,
Lifetime

Eigen waarde

Waar de eerste film een fictieve weergave was van het de relatie tussen het royal koppel vanaf het moment van de verloving tot aan de romantische bruiloft, zal het vervolg zich toepasselijk richten op het eerste jaar na hun huwelijk. Volgens een een interview in Vanity Fair focust de film zich op de verandering van dynamiek binnen de koninklijke familie, nu er een nieuw lid is toegetreden. Zo worden in de film naar verluidt de kernwaarden van Harry en Meghan flink op de proef gesteld terwijl ze proberen de balans te vinden tussen het eren van koninklijke tradities en trouw blijven aan hun eigen visie en overtuigingen. Ook de gebeurtenissen rondom Meghan en haar vader en familie zullen worden aangehaald in de film, en ook aan Meghan's zwangerschap zal aandacht worden gegeven waar zij en Harry gezamenlijk een nieuw gezin opbouwen.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cast

De rol van Meghan wordt in de film door een nieuwe actrice vertolkt. Zo zal Tiffany Smith de rol van Meghan op zich nemen. Smith stelt tegenover Vanity Fair dat ze erg blij is het script en niet kan wachten om mensen de film te laten zien: 'Wat ik zo bijzonder vond aan het script, is dat het echt positief en opbeurend is en een een goede en mooie weergave geeft van de koninklijke familie.' Producent van de film Scarlett Lacey bevestigt dat genodigde van de Royal Wedding als Oprah Winfrey, de Beckhams en George en Amal Clooney zeker een rol in de film zullen spelen. Charlie Field zal de rol van Harry spelen, waar Maggie Sullivun de rol van Queen Elizabeth zal vertolken in de film.

Realiteit versus fictie

De film probeert een semi-realistisch beeld te schetsen en gebruikt informatie vanuit verschillende bronnen: 'Sommige mensen waarmee ik spreek, staan dicht bij het koningshuis', legt de producent uit. 'Anderen zijn Hollywood-vrienden van Meghan, journalisten en experts van het koninklijk huis. Maar uiteindelijk is de waarheid subjectief en gebruik ik mijn verbeelding. Maar we zijn absoluut niet alleen geïnteresseerd in de roddelaspecten van hun relatie. Deze personages zijn echte mensen die in buitengewone omstandigheden leven op een cruciaal moment in de geschiedenis', aldus producent Lacey. Wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Het eerste deel kun je wel al streamen op Videoland.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle