Bekijk hier de trailer van de eerste Belgisch-Nederlandse Netflix serie

Bekijk hier de eerste beelden van de eerste Nederlandse co-productie met Netflix.

Fashion, Shoulder, Standing, T-shirt, Arm, Neck, Room, Muscle, Photography, Top,
Undercover

De eerste Nederlands-Belgische Netflix serie ooit genaamd Undercover, is binnenkort te zien op Netflix. De serie over drugscriminaliteit in Nederland toont het leven van Ferry Bouwman, ook wel gezien als de Pablo Escobar van het zuiden. Nu is de trailer van de serie vrijgegeven, waardoor we haast niet meer kunnen wachten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bloedstollend

Undercover is een coproductie van VRT en Netflix. De serie vertelt het verhaal van eén van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman, die een prima leventje leidt in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Zijn comfortabele leven verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten Bouman’s territorium betreden en zijn illegale netwerk proberen op te rollen. Naast hoofdrolspelers Frank Lammers, Anna Drijver, Elise Schaap en Tom Waes zijn er bijrollen weggelegd voor onder meer Raymond Thiry, Tim Haars, Kevin Janssen en Huub Smit. De serie won deze maand de juryprijs voor ‘Beste Serie’ op het prestigieuze Cinequest Film Festival. Een bloedstollende serie waarin verschillende factoren zorgen voor een goede potentiële binge watch serie. De nieuwe serie is vanaf 3 mei te zien op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix