Angelina Jolie wordt nieuwe Marvel-superheldin

De actrice gaat officieel een rol in de nieuwste superhelden-film vertolken.

Hair, Beauty, Hairstyle, Dress, Skin, Fashion, Lip, Shoulder, Premiere, Strapless dress,
Getty Images

Marvel Studios staat bekend om haar superheldenfilms, waar onder meer Brie Larsson een rol vertolkte in de vrouwelijke superheldenfilm Captain Marvel. Nu maakt het filmbedrijf bekend dat niemand minder dan Angelina Jolie zich zal aansluiten bij het bedrijf, waar de actrice naar verluidt een rol zal spelen in de volgende film, genaamd The Eternals. Jolie heeft haar nieuwe klus zelf ook bevestigd tijdens Comic Con San Diego, een festival dat in het teken staat van strips.

Van slechterik naar superheldin

Het nieuws kwam in eerste instantie naar buiten door een bericht in The Hollywood Reporter, waarin werd gesteld dat de Amerikaanse actrice in gesprek zou zijn met het bedrijf. Jolie zweeg destijds zelf nog in alle toonaarden, maar heeft inmiddels ook bevestigd dat ze de rol zal gaan spelen.

Het verhaal

De nieuwe superheldenfilm is gebaseerd op het gelijknamige stripboek dat werd gemaakt door Jack Kirby, die tevens auteur is van Marvel films Black Panther en Avengers. Het verhaal draait om een groep vrijwel onschendbare superhelden, genaamd Eternals, die strijden tegen hun vijanden, de zogenoemde Deviants. De overstap naar een Marvel productie lijkt een logische volgende stap in de carrière van Jolie. Eerder verscheen de actrice nog als een slechterik in de Disney film Maleficent die een ware blockbuster werd. Daarnaast staat de actrice onder meer bekend om haar werk in bekende films als Tomb Raider en Mr. & Mrs. Smith. Ook heeft Jolie zich de afgelopen jaren achter de camera verplaatst en regisseerde ze intense drama-films zoals Unbroken en First They Killed My Father. Het is nog niet bekend welk personage Jolie precies in de film zal gaan spelen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV