De langverwachte trailer (en releasedatum) van La Casa de Papel seizoen 3 is hier

De populaire Spaanse serie keert deze zomer terug naar Netflix.

la-casa-de-papel-seizoen-3
Netflix

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Netflix heeft bekendgemaakt wanneer de populaire Spaanse serie La Casa de Papel op de streamingdienst verschijnt. Naast de langverwachte releasedatum heeft Netflix ook de eerste officiële trailer vrijgegeven, die veel goeds belooft voor het derde deel van de spannende serie.

Pas op: dit artikel bevat spoilers van de eerste twee seizoenen.

La Casa de Papel seizoen 3

Het derde seizoen van de serie zal op 19 juli 2019 op de streamingdienst te zien zijn. Dat meldt Netflix op zijn social mediakanalen, waaronder op Twitter. In de trailer kunnen we zien dat onder andere Tokyo, Rio, Denver, Nairobi, El Professor en Raquel genieten van hun vrijheid op exotische locaties, maar die rust zal niet lang meer duren en zelfs hevig verstoord worden. Wie of wat dat precies veroorzaakt, is niet bekend, maar één ding is duidelijk: hun vakantie is in ieder geval voorbij. Bekijk de eerste trailer van een halve minuut onderstaand.

In de eerste twee seizoenen van de razend populaire serie zagen we dat crimineel meesterbrein maar sociaal ongemakkelijke El Professor een bende aan buitenbeentjes met een crimineel verleden bij elkaar sprokkelt om vervolgens de grootste bankoverval in de Spaanse geschiedenis te plegen. Niet alles gaat volgens plan, mede door de daadkracht en doorzettingsvermogen van rechercheur Raquel Murillo, waardoor het tot in detail uitgedachte plan in het water lijkt te lopen. Uiteindelijk herpakt de groep zich en komt de bende, die bestaat uit individuen die enkel de naam van een stad dragen, op vrije voeten. Hoewel het einde van seizoen 2 tevens het einde van de serie leek (inclusief een gelukkige afloop), werd al snel bekend dat er een derde seizoen aan zou komen. Zal de bende weer bij elkaar komen om nog een overval te plegen, of zal hun verleden ze blijven achtervolgen? We komen het deze zomer op 19 juli te weten.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Film & TV