De langverwachte officiële trailer van La Casa de Papel seizoen 3 is hier

De populaire Spaanse serie keert deze zomer terug naar Netflix.

la-casa-de-papel-seizoen-3
Netflix

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Netflix heeft bekendgemaakt wanneer de populaire Spaanse serie La Casa de Papel op de streamingdienst verschijnt. Naast de langverwachte releasedatum en meerdere korte teasers heeft Netflix nu dan ook de officiële trailer vrijgegeven, die veel goeds belooft voor het derde deel van de spannende serie.

Pas op: dit artikel bevat spoilers van de eerste twee seizoenen.

La Casa de Papel seizoen 3

Het derde seizoen van de serie zal op 19 juli 2019 op de streamingdienst te zien zijn. Dat meldt Netflix op zijn social mediakanalen, waaronder op Twitter. In de eerste teasers zagen we dat onder andere Tokyo, Rio, Denver, Nairobi, El Profesor en Raquel genieten van hun geld (een luttele 924 miljoen euro per persoon) en vrijheid op exotische locaties.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maar het duurt niet lang of die rust wordt hevig verstoord. Zo zien we in de nieuwe, officiële trailer van de serie dat de schuillocatie van Tokyo en Rio ontdekt wordt door de Spaanse overheid. Rio wordt gearresteerd, maar gelukkig weet Tokyo te ontsnappen. Ze gaat op zoek naar El Profesor in Thailand om samen een nieuw plan te bedenken. De hele bende wordt vervolgens bij elkaar gebracht en ze bereiden zich voor op een nieuwe missie: Rio bevrijden. Hoe ze dat gaan doen? Gewoon, door een nieuwe bankoverval te plegen. De rode overalls en Salvador Dali-maskers maken een comeback, net als een oude bekende...

Bekijk hieronder de officiële trailer van maar liefst twee volle minuten:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

De grootste bankoverval ooit

In de eerste twee seizoenen van de razend populaire serie zagen we dat crimineel meesterbrein maar sociaal ongemakkelijke El Profesor een bende aan buitenbeentjes met een crimineel verleden bij elkaar sprokkelt om vervolgens de grootste bankoverval in de Spaanse geschiedenis te plegen. Niet alles gaat volgens plan, mede door de daadkracht en doorzettingsvermogen van rechercheur Raquel Murillo, waardoor het tot in detail uitgedachte plan in het water lijkt te lopen. Uiteindelijk herpakt de groep zich en komt de bende, die bestaat uit individuen die enkel de naam van een stad dragen, op vrije voeten. Hoewel het einde van seizoen 2 tevens het einde van de serie leek (inclusief een gelukkige afloop), werd al snel bekend dat er een derde seizoen aan zou komen. Met de komst van de officiële trailer weten we eindelijk hoe het nieuwe seizoen eruit gaat zien. Nu hoeven we alleen nog maar af te tellen naar 19 juli.

Seizoen 4 in de maak

Hoewel velen dachten dat La Casa de Papel seizoen 3 het laatste zou zijn wat we van de serie zullen zien, blijkt niets minder waar. De makers hebben namelijk een vierde seizoen bevestigd. Álex Pina, een van de makers van de serie, deelde dat tijdens een evenement in Spanje. Ook zou het vierde seizoen niet lang op zich laten wachten. Volgens Pina zouden de opnames van seizoen 3 zijn verlengd om ook direct het seizoen 4 op te nemen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix